submit


Kadang partners ing sesambetan sing ngangap bab apa padha tresna ing wayahe sing kapilih wakil. Kadang ngubur piyambak, nalika ing tengah saka Semesta dadi salah siji individu. Tresna apa karo awake dhewe utawa sing dadi kepengin banget karo kecanduan sing subyek saka kepinginan ora ono kapisah, unik donya, lan prasaja target. Goal sing menehi kita soko kita perlu.Katresnan telpon kanggo pambocoran saka kapasitas internal, ing kepinginan kanggo menehi lan menehi, ing wektu sing, minangka kecanduan njupuk adoh ing pungkasan saka kekuatan kang nglarani lan mbutuhake luwih akeh ombone saka iku umume bisa. Partners sing ora dibutuhake kanggo ketemu pangarepan saben liyane. Padha duwe alasan kanggo tumindak salah siji cara utawa liyane, uga sawijining cara unik, kang bisa dadi salah siji cara kanggo loro, sementara utawa permanen, lan tau bisa saestu dadi nyabrang.Minangka aturan, gumantung sesambetan «gabug» lan cilaka, amarga gending kepinginan kanggo tatu subconscious kanggo gain kapercayan ing beyo saka kinasih illusory. Ing sesambetan harmonious partners tetep bebarengan karo gol umum kanggo urip, nanging saben kapisah integral pribadine. Ora halves. Ana loro wong diwasa sing digawe Uni adhedhasar bab, acceptance saka saben liyane lan teknologi tanggung jawab. Padha apik bebarengan, nanging kapisah saka kangen ora supaya ngrugekake, nanging rodo warms anget lan pase saka pikirane menyang siji tresna.Kepinginan kanggo nggabungaké karo partner apa-apa nanging pain lan kuciwo kanggo nggawa ora bisa. Daya saka raos gumantung ing sesambetan mundhak pangertèn saka rasa ora nyaman sacara, nanging ora amarga saka kepinginan kanggo ngupaya saben liyane kanggo sinau.

About