submit


miwiti njupuk masyarakat kursus musik utawa prancis utawa italia utawa nindakake karya volunteer karo organisasi sampeyan support. njaluk melu karo bab-bab sing tresna ing sanjabane sekolah, iku cara paling apik kanggo ketemu wong lanang karo kapentingan sing padha minangka sampeyan. ora, iku matur sing dheweke ora t duwe akeh pengalaman patemon karo bocah-bocah wadon. pindhah menyang lokal sekolah dhuwur s bal-balan game lan kuwi. temenan, ana coed sekolah utawa kabeh-wadon s sekolah, supaya nyoba kanggo nyumerepi metu ing panggonan sing mung sawetara menit’ mate saka ing kono. kaya aku ketemu iki salah siji wong ing smoothie raja sing ana menit lumaku saka sekolah. Sampeyan mbokmenawa bakal duwe sadulur sekolah lan padha bakal duwe nari lan kuwi sing kabeh wong lanang lan bocah-bocah wadon lokal saka kabeh-wadon s sekolah bakal pindhah menyang. Uga, sampeyan bisa ketemu wong lanang liwat gendhakan ing sekolah anyar sing lunga menyang sekolah karo wong lanang ing pawiyatan. Aku lunga menyang kabeh-bocah-bocah wadon sekolah dhuwur sekolah lan iku iki kaputusan paling apik gesang kawula. Aku lulus karo. GPA, pacar, lan banjur kanggo Bayi Ivy college. Aku wis ton saka sosial fun lan aku iya gedhe ing sekolah. Sampeyan bakal ketemu persil saka wong lanang — saben prawan ndadekke saperangan wong kanca-kanca saka sekolah karo wong-wong mau menyang blumbang layak wong lanang. apa sing arep kabeh-bocah-bocah wadon sekolah ing bahan? S lan sampeyan ora bisa ngirim looking for wong lanang ing ur umur sampeyan duwe allot luwih wektu kanggo mikir bab sing hm yen sing cilik banjur aku suggest sampeyan arep kanggo mall lan golek panas bolo (ewe aku ora homo nanging aku mung matur apa aku) lan sampeyan ngerti apa kuwi pilihan liyane taman utawa sampeyan mung bisa nyoba kanggo nyumerepi ing ana nganti sampeyan lulusan sedhih kula titik sekolah ora mung panggonan kanggo golek wong aku lunga menyang kabeh-bocah-bocah wadon sekolah. iku harder kanggo ketemu karo wong lanang, nanging sampeyan bisa ketemu wong-wong mau dening arep kanggo bal-balan game kanggo cak sekolah. utawa nggabungake trek. kito punika coed. ha-ha iya padha mikir aku gabungan b c aku kaya kanggo mbukak. cukup dadi manawa wong isn t a banget mlarat (kaya sing siji wong) lan bakal sampeyan nelpon saben detik amarga kang dadi kanggo kabeh wong lanang sekolah lan wis kanggo sirah girl s swara kabeh dina. augh. Aku isih mad ing bab sing. panjenenganipun jenis cute. Nari, aku mikir kabeh sekolah swasta duwe sadulur lan adhine sekolah, supaya mung pindhah menyang sekolah’ sedulur bal-balan baseball bal-balan game. Gawe piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, Yen wong sampeyan ningali nyuwun sampeyan kanggo teka liwat marang panggonan. Iku normal utawa mung looking kanggo jinis

About