submit


Aku posting iki kanggo adhine sepuh. Iki becks, aku teka kene nalika aku ana ing kahanan sing padha, nanging dina iki, aku ing blissful sesambetan. Ing kasunyatan, aku seneng aku durung teka Naira tanah. Sauntara kuwi, lan adhine sepuh, minangka aku tansah kaya kanggo deleng kanggo dheweke, perlu apik wong Kristen, sing antarane umur rong kanggo hubungan serius, sing bisa mimpin kanggo marriage. Dheweke ing dheweke banget awal s. Dheweke wis siji lan ora duwe apa-bocah. Iku crita dawa banget. Tho, sapa sing cocog dheweke description, lan kasengsem, kudu mangga nelpon dheweke langsung ing baris. Wigati, dheweke educated, lan wis dheweke dhewe proyek. Kabeh dheweke perlu wong dheweke bisa nelpon dheweke dhewe. Dheweke iku cumadhang kanggo pindhah, yen sing apa katresnan urip dheweke, bisa uga pengin. Akhire, kanggo katresnan saka gusti ALLAH, lan apa wae sing terus suci, ora planggaran utawa ngala-ala sapa ing thread iki. Ing urip iki, apa wong njaluk gampang, wong crah hard saben dina kanggo entuk iku. Thanks. Aku posting iki kanggo adhine sepuh. Iki becks, aku teka kene nalika aku ana ing kahanan sing padha, nanging dina iki, aku ing blissful sesambetan. Ing kasunyatan, aku seneng aku teka kanggo Naira tanah. Sauntara kuwi, lan adhine sepuh, minangka aku tansah kaya kanggo deleng kanggo dheweke, perlu apik wong Kristen, sing antarane umur rong kanggo hubungan serius, sing bisa mimpin kanggo marriage. Dheweke ing dheweke banget awal s. Dheweke wis siji lan ora duwe apa-bocah. Iku crita dawa banget. Tho, sapa sing cocog dheweke description, lan kasengsem, kudu mangga nelpon dheweke langsung ing baris. Wigati, dheweke educated, lan wis dheweke dhewe proyek. Kabeh dheweke perlu wong dheweke bisa nelpon dheweke dhewe. Dheweke iku cumadhang kanggo pindhah, yen sing apa katresnan urip dheweke, bisa uga pengin. Akhire, kanggo katresnan saka gusti ALLAH, lan apa wae sing terus suci, ora planggaran utawa ngala-ala sapa ing thread iki. Ing urip iki, apa wong njaluk gampang, wong crah hard saben dina kanggo entuk iku. Thanks. Aku lagi loro kapisah wong adhedhasar gambaran saka loro-lorone. Aja nyampur munggah. Sing siji njupuk bingung. Kajaba sing mbuktekaken yen aku sijine iku kanggo sampeyan yen sampeyan ana sulih moniker konco iki lan wiwit topik bisa dibusak, aku ora bakal kaget yen sampeyan sunting topik liyane utawa ban kula Kajaba sing mbuktekaken yen aku sijine iku kanggo yen sampeyan sulih moniker konco iki lan wiwit topik bisa dibusak, aku ora bakal kaget yen sampeyan sunting topik liyane utawa ban kula aku maca loro topik ing bab wingi (yen aku ora salah), mung kanggo nemokake sing kapindho topik wis dibusak sawetara jam kepungkur. Sing carane aku sumurup loro sing beda wong. Ora ana siji iku sampurna ing basa inggris. MN nalika, sanajan aku dadi kagungane klompok ing kene Naira tanah, nanging sing ora ngganti sing aku. Dipriksa nalika aku kadhaptar ing Naira tanah, lan sampeyan bakal ngerti aku pantes sawetara bab. Aku ora bakal panghibur wae allegation, mangga. Aku maca loro topik ing bab wingi (yen aku ora salah), mung kanggo nemokake sing kapindho topik wis dibusak sawetara jam kepungkur. Sing carane aku sumurup loro sing beda wong. Ora ana siji iku sampurna ing basa inggris, nanging sing ora ngganti sing aku. Dipriksa nalika aku kadhaptar ing Naira tanah, lan sampeyan bakal ngerti aku pantes sawetara bab. Aku ora bakal panghibur wae allegation, mangga

About