Iku tegese dheweke wis lemak gendakan sing wis t wis pacar TAU lan iki cah wadon sing mikiraken sampeyan bakal dadi pas gedhe kanggo dheweke.

ing sawetara kasus, yen cah wadon mung ketemu wong, dheweke bakal takon kanggo nomer yen dheweke menyang sampeyan. yen dheweke takon ing ngarepe wong, banjur dheweke prob. mung kepengin kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti sing luwih apik, nanging isih senengane sampeyan, nanging yen dheweke iya iku piyambak, banjur dheweke tenan kepengin kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti sampeyan. Dheweke kepengin kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti sing luwih apik. Iku bisa minangka kanca utawa minangka potensial pacar, nanging wekasanipun wektu bakal ngomong. Kanggo saiki, dheweke mung kepengin kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti sing luwih apik. Mung nggawe manawa dheweke isn t menyang Urip Insurance utawa Lawang kanggo Lawang Salesperson. Yen ora, dheweke mikiraken sampeyan sing worth a kasempatan lan panas. Saiki, everyone kepengin kanggo chatting teks liwat cellphone, supaya bisa mung dadi cah wadon sing kepengin kanggo dadi kanca (utawa wis sampeyan minangka sumber kanggo peer). utawa mbok menawa iku bisa blossom kanggo sesambetan. Gawe piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing.

Iku normal utawa mung looking kanggo jinis

About