Kita padha sipping kaca saka anggur dening blumbang afternoon iki ing antarane gendhakan ngomong bab wong-wong ora bisa apa-apa liya bisa kita pirembagan bab. Sawise kabeh, kita ana ing Prancis — nalika pungkasanipun kenek kula kok ana wong prancis supaya irresistible. Aku paling wanita bakal setuju karo kula sing wong prancis duwe sing ndadekake wong-wong mau irresistible. Padha bisa uga ora dadi paling nggantheng gedhe-gedhe, nanging padha sing nengsemake lan ditresnani. Nanging apa ndadekake wong prancis supaya beda kanggo liyane wong Eropa utawa Amerika. Kene sampeyan bakal nemokake jawaban. Lair ing Paris karo jawadwipa biru mata, Vincent Cassel star saka Eropah wayang. Misuwur kanggo kang wong angel peran lan mileh pilihanipun, iku uga dikenal kanggo kang Monica Bellucci bojomu, sanajan padha dipisahake ing sawise taun kang bebarengan. Kang dikenal donya liwat film pagelaran ing Samodra kang Rolas lan Segara kang Panjang, uga minangka Swan Ireng. Ing mung-taun-lawas, Gaspard Tullie wis lan internasional dikenali aktor thanks kanggo peran saka Hannibal Lecter ing Hannibal Lecter asal saka Ala ing pundi piyambakipun main ing inggris. Iku uga dikenal internasional thanks kanggo kang peran ing Yves Saint Laurent ing. Iku uga»pasuryan»saka Chanel kang wangi Bleu. Aku ngerti, iki bener aneh pilihan kanggo akeh. Aku ora wuta, lan aku ora mikir Gerard Depardieu minangka lambang kaendahan, aku ngerti sing wong iku dening ora tegese bagus pahlawan nanging yen sampeyan wis tau weruh wong muter Cyrano de Bergerac (ing prancis versi asli) sampeyan bakal ngerti sebabe ora ana pilihan luwih apik kanggo karakter lan kok dadi akeh wanita sing mad bab gusti yésus. Mung ngrungokake kanggo video saka Cyrano ngomong kang kinasih Roxane. Kaya dheweke, sampeyan bakal aran dhengkul arep kaya sele ing kalakon saka Cyrano lan tembung ayu. Lambang saka prancis cinematography, salah siji saka sawetara luar biasa nggantheng prancis aktor. Malah saiki umur kang isih panas, lan sampeyan bisa ndeleng wong ing kang paling anyar film Asterix, ing pundi piyambakipun main Julius Cesar. Senajan lair ing Swiss, Perez dianggep prancis aktor. Kang wis dipetik matur aku iki ilang karo ora negara lan Prancis diadopsi kula. Vincent Perez wis soulful, endah-katon bab gusti yésus lan yen sampeyan ngrungokake marang ing prancis, sampeyan bisa mung nyawiji kaya es krim. Salah siji saka favorit film kono fitur bebarengan karo Isabelle Adjani ‘La Reine Margot’. Kaya Newsday dideleng: film Kapenuhan ing pinggir karo serem kulawarga pasulayan, pati-amben pemandangan, poisoned buku, jinis, pangentasan lan pakar sesawangan. Saben wayahe iku riveting, saben aktor menehi kabeh. Utamané apik sing Vincent Perez minangka Margot kang panas-blooded kinasih, La Mole. ‘M. Pakora utawa Matt Pakora, iku salah siji saka favorit prancis singers. Kang ana mung sampurna ing peran saka Robin Hood ing prancis musik komedi»Robin des Bios». Iku uga dikenal kanggo kang amba jantung kaya iku gedhe supporter saka amal nimbulaké utamané AIDS lan anak amal.

lan pamilike dhewe-dhewe. Liyane produk lan perusahaan jeneng ditampilake uga dadi merek dagang kadhaptar saka pamilike dhewe-dhewe. Hub kaca-Kaca sing kedhaftar Layanan Tandha saka Hub Kaca, Inc. Hub Kaca lan Hubbers (penulis) bisa entuk revenue ing kaca iki adhedhasar affiliate sesambetan lan iklan karo partners kalebu Amazon, Google, lan liya-liyane. Minangka pengguna ing EEA, persetujuan panjenengan perlu ing sawetara iku. Kanggo nyedhiyani luwih apik web pengalaman, hub kaca migunakake cookie (lan liyane teknologi padha) lan bisa ngumpulake, proses, lan enggo bareng data pribadhi. Mangga milih kang wilayah saka layanan kita sampeyan idin kanggo kita mengkono

About