Maca kang Wigati: Ing ngisor iki kirim bab durung siji liyane larang blob saka penelitian ilmiah. Kanggo pitakonan ‘Apa wanita tenan pengin.’ sawetara wong bakal njawab ‘Dhuwit,’ wong bakal njawab ‘Sing neraka mangerténi. lan sing luwih ayu mbengkongaken bakal njawab ‘Pitung inci utawa luwih. ‘Maca kang Wigati: Urip ing Boomer Lane bubar dikirim katrangan ing ‘Universal Panas Edan Matrik: Lanang, kang Nuntun kanggo Wanita. ‘Dheweke wis ngeweruhi wiwit banjur sing iki tetep adoh lan adoh dheweke paling populer ing kirim kanggo tanggal, nuduhake dheweke salah siji serius kapentingan ing wong-wong iku bagéan ngerti wanita utawa serius yakin sing panas wanita sing edan. Iki kirim bisa ngawula kanggo demystify. Kene dadi karo kirim: A sinau diterbitake ing Kepribadian lan Psikologi Sosial Bulletin bubar ketemu sing nalika wong-wong padha kesengsem kanggo becik-seeming wanita marang patemon wong-wong mau, wanita iya ora aran cara sing padha bab wong-wong. Peneliti saka University of Rochester, Universitas Illinois ing Urbana-Champaign lan Interdisipliner Tengah (IDC) Herzliya ing Israel nyelidiki bisa mekanisme penjelasan kok wanita lan wong beda-beda ing sing seksual reaksi karo receptive ngelawan-jinis wong-wong manca. Supaya kita mungkasi kene kanggo wayahe lan ngelingake awakku sing saindhenging wektu, akeh wanita wis kepincut kanggo ‘Ala Boy. ‘Iki Bad Boy iki personified dening motor-nunggang dhuwur sekolah dropout sing wis luwih tato saka sel otak. Film kaya ‘Reged Dansa,’ ‘ana Wengi Mriyang,’ lan ‘alam Bébas Siji’ muja versi dhewe saka Lanang Ala. Pola iku padha: Bad Boy (bener luwih bingung misguided nyusahake saka ala) iku panas tenan panas tenan panas lan gedhe penari. Nice girl tumiba ing katresnan karo wong, nemokake ing mburi sing cacat sing akeh banget kanggo nangani. Dheweke dadi bali menyang ngendi wae dheweke teka saka lan dhaup Yahudi dentist. Saiki bali kanggo riset: satus rolas lulus mahasiswa padha roto-roto pamisah antarane priya lan wanita, lan peserta padha dipasangake kanthi acak karo ngelawan-jinis individu padha wis ora ketemu sadurunge. Sinau sinaoni pikantuk seksual kapentingan lan peserta’ raos ing kamungkinan saka long-term dating karo sing anyar ‘partners,’ lan carane wong-wong disambungake kanggo sing persepsi saka pribadine sipat sinau telpon ‘tanggapan. ‘Minangka timbal peneliti sijine iku, ‘Seksual kepinginan thrives ing rising karukunan lan kang responsif iku salah siji saka cara paling apik kanggo instill iki angel dipahami sensation liwat wektu. ‘Nanging apa peneliti ketemu ana cantik darn ngagetne (kanggo wong-wong mau). Wong ketemu responsif wanita luwih feminin lan atraktif. Nalika wanita pinanggih responsif wong, padha kurang kepincut kanggo wong sing. Ayo kang nggawa mudhun kanggo tingkat luwih dhasar kanggo wong-wong nonton sing mangan daging babi cheeseburger nalika lagi maca iki: Ing manggih dhisikan, wong-wong disenengi becik wanita. Wanita panginten becik wong-wong padha blah. Sinau kapindho dibutuhake peserta kanggo melu karo salah siji responsif utawa unresponsive wong saka jinis ngelawan, banjur sesambungan karo wong-wong mau online nalika rincian saiki masalah ing sing urip. Ing goal punika kanggo mbusak duweni potensi confounding unsur manggon interaksi sosial (esem, fisik attractiveness) kanggo ndeleng yen padha bisa isolasi carane akeh tanggapan utawa niceness diputer menyang atraksi. Maneh, wong-wong ing sinau panginten responsif lan enten wanita padha luwih atraktif minangka partners potensial, nalika wanita ketemu karo wong-wong sing padha sipat dadi soko yucky, padha jumangkah ing lan iku macet kanggo ngisor saka shoes. Katelu lan final sinau presented ing kertas sought kanggo test khusus apa mekanisme dening kang ‘tanggapan’ motivasi individu kanggo nguber sesambetan iki, ing kasunyatan, reged seksual. Kanggo nglakoni, padha replicated sinau kapindho, nanging ditambahaké tartamtu langkah atraksi seksual. Banjur padha ketemu sing nalika wong ketemu wanita kanggo dadi responsif, iku mimpin kanggo heightened reged seksual antarane wong-wong. Sing, ing siji mimpin kanggo luwih kepinginan kanggo sesambetan. Asil padha: Wong ketemu tanggapan bakal nggawe coro sexsual seng di pengeni. Wanita katahan kathok sing kuwat ing panggonan. Peneliti sing isih yakin apa wanita sing kurang laku kepincut kanggo responsif wong-wong manca saka wong.

LBL scoffs ing teori. LBL bisa nyimpen peneliti iki akèh wektu lan alangan. Dheweke wis dheweke dhewe teori minangka kanggo ngapa akeh wanita sing kepincut kanggo ala angel dipahami unapproachable wong.

Iku prasaja

Pokok kudeta ora njupuk becik, wong manis kaya sampeyan. Kang senengane everyone, tengen. Kuningan ring njupuk wong kaya sampeyan sing ora kasedhiya utawa dicedhaki. Panjenenganipun nitih ing pit motor utawa mlaku ing ngagem wedding band utawa ora njupuk mpd. Kang medeni lan mbebayani lan persis apa ibu dielingake kita bab. Lan kita menyang tengen ana. Ing goal, mesthi, iku bakal tiba ing katresnan karo kita lan mungkasi nunggang mancal utawa ngagem wedding band utawa bakal miwiti njupuk mpd. Ing tembung liyane, kita bakal ngganti wong kanggo dadi luwih kaya wong-wong kita padha ora kepincut kanggo ing panggonan pisanan. Paling wanita éling sadurunge dawa banget sing mbok Bad Boy ora kuwi apike sawise kabeh, lan padha mungkasi munggah karo Wong Apik. Wong nggawe karir nguber sawise Lanang Ala, biasane karo asil katebak. A nomer cilik mungkasi munggah karo Bad Boy, sing tenan ora duwe jantung saka emas, lan piye wae sesambetan dianggo.

Banget, nomer cilik

Ing Hollywood lan ing gesang nyata, iki Lanang Ala sing nggawe apik nglakoni amarga padha pungkasanipun tekan umur ing kang lagi mung banget kesel kanggo terus dilakoni apa padha wis dilakoni. Penyelesaian mudhun dadi kabeh padha sing saged. Selamet ing marriage, George Clooney. Jawaban kanggo pitakonan ‘Apa wanita tenan pengin.’ punika, wekasanipun, kita kabeh arep kanggo tresna lan rego. Kita mung bisa njupuk dalan sing beda kanggo njaluk ana utawa tau njaluk ana. Yen kita ora begja, kita bisa tiba mati akèh saka montor ing proses. Yen kita sing, kita bisa dadi tenan swell penari

About