Jaringan sosial nyempurnakake wong-wong saka negara lan basa kanggo sinau

Kanggo cathetan sampeyan bisa masang tags, lan sing paling populer tiba ing ndhuwur

Ing website sampeyan uga bisa nggawe kanca-kanca.

Ana rong cara kanggo nggunakake jaringan: gratis lan sing mbayar.

Kapindho ngidini kanggo sinau mung rong basa lan ora duwe luwih saka entri ing Notepad

Ing isi mbayar nomer unlimited saka posisi lan basa, lan ing wektu sing padha sampeyan bisa ngunggah foto, kirim komentar ing format grafis

About