submit


Ana rong cara kanggo nggunakake jaringan: gratis lan sing mbayar. Kapindho ngidini kanggo sinau mung rong basa lan ora duwe luwih saka 500 entri ing Notepad. Ing isi mbayar nomer unlimited saka posisi lan basa, lan ing wektu sing padha sampeyan bisa ngunggah foto, kirim komentar ing format grafis.

About