submit


09.2017: kanggo periode saka oktober September 2016 kanggo 2017 saksi saka situs kita kedhaftar wis ajeg tambah, lan saiki stands ing 38.44 yuta saben wulan kunjungan (tambah saka 13% kanggo taun)! Banget asil kanggo kuwi boten stabil Internet tepak kaya camping Free.

Kita website ora dadi luwih a Dating site, apa, ing asas, a full-fledged jaringan sosial «karo bias». Ie, idea utama kanggo menehi wong kesempatan kanggo njaluk kenalan – maca ing kabeh unsur lan fungsi «Camping Free online». Uga, proses iki ora dadi banal «yes» formulir padha ngenalaken unsur saka jaringan sosial pribadi page, music, apps, etc. sejatine, kita situs lan tagihan dhewe minangka «hiburan sosial jaringan sosial»

About