Apa waé utama ing looking pacar lan prancis siji? Muni dicokot sing sethitik ora cetho Apa ora sampeyan sinau lan nggawe kanca-kanca pisanan, utamané badhak wadon sing bakal menehi sampeyan kabeh tips paling apik. Prancis bocah-bocah wadon sing luwih looking for katresnan lan passion saka posisi sosial, sikap kita bisa titik ing sawetara negara kadang. Yen kesawang digunakake, sampeyan bakal mbokmenawa dianggep minangka b Kang telung puluh iku ora lawas kanggo omah-omah wong ing Prancis. Dadi, marriage ora badhan kanggo mahasiswa. Ora biasane nyana jangka panjang plan ing tataran awal iki. Liyane cara kanggo katon kanggo ing situs gendakan karo sawetara wong lanang apik nanging akèh saka kethokan. Njaluk sawetara bantuan saka kanca-kanca wadon kanggo iki. Sing aneh pitakonan, utawa sampeyan kudu enom banget, lan inexperienced. Aku ora ngerti umur, nanging sampeyan kudu ngerti apa budaya saka negara lan wong-wong ing kang sampeyan bakal pengunjung sadurunge nyoba a sesambetan long-term.

Iki tau kelakon amarga sampeyan are looking for wong-wong mau, utamané yen sampeyan ora nganggo basa, ngerti budaya lan ngerti apa calon calon nyana. Yen sampeyan ateges kanggo kadagingan sesambetan, lagi nyedhaki gampang teka dening ing Prancis, ngendi kegiatan seksual legal saka umur lan ora biyasa ing paling kahanan sosial. Yen sampeyan ateges»panas fling», sampeyan bisa nemokake persil saka nikah utawa gegandhengan wong»dhuwur»ing mangsa panas nalika sing pasangan bojo utawa liyane halves sing lunga ing vacation karo anak, nanging padha ora bakal looking for apa-apa akeh maneh saka sasi ing paling. Nyoba kanggo ora katon kaya western stereotype saka»girl Cina», kang tegese yen sampeyan ora nemen kaya siji saka adjectives iki, nyoba kanggo dadi luwih kaya wong-wong mau: metu, curious, extraverted. Supaya rapat-rapat sing khusus digawe kanggo wong western kanggo ketemu Asia (punapa mawon kanggo alesan: basa, pangan, budaya). Sampeyan ora kudu ketemu paling spesimen metu ana lan bakal njaluk luwih kemungkinan kanggo golek dhewe wong karo mriyang kuning.

Uh Sampeyan bakal dadi mahasiswa

Sampeyan bakal ketemu kathah siswa liyane. Yen sampeyan kaya sawetara saka wong-wong mau, sampeyan bakal arep kanggo ndeleng wong maneh. Yen padha kaya kowe, padha bakal arep sing banget. Banjur yen sampeyan loro arep njaluk menyang sawetara sesambetan, sampeyan bakal. Rincian beda-beda kathah gumantung ing individu wong-wong, nanging struktur sakabèhé iku cukup prasaja, aku mikir. Ing jeksa agung bisa ngetokake utama iku yen sampeyan ora bisa ketemu karo wong kanggo sawetara alesan, nanging yen sampeyan ana mahasiswa iku ora kamungkinan kanggo dadi masalah

About