submit


Kanggo ketemu wong urip dheweke, utawa ing paling kelangan wong, sampeyan kudu dadi apik ing disposisi. Miwiti dening maha dhewe, duwe kapercayan ing dhewe lan éling sing kita sabanjuré soaka snaeh bakal dadi akèh kasempatan kanggo kita duwe. Banjur siji godhong aside sawijining sifat lawas lan mandheg looking for pangeran nengsemake

About