Hi Singa

Kaya tenan apa-apa

Aku lelungan kathah kanggo Paris kanggo karya empu aku ora bisa tenan njaluk bantuan kanggo ngerti wong. Oh, lan ya, siji wektu aku ketemu wong ing kanca ulang tahun s nedha bengi, piyambakipun rampung kasengsem lan bureaucrat. mengko aku temen maujud kang banget nikah.

A douche basses

Dadi, apa panjenengan siji apa? Aku Milan luwih apik ing bab iki

About