submit


Hi Singa. Mesti wae, sandi pribadi pindhah-tos sing Acme, Paul s Bayi Grand lan Seneng Endings. Aku uga tansah bajingan kanggo hotel bar kuwi minangka Bowery Hotel, Rosebay ing Gramercy, lan Soho. Pamungkas, Williamsburg punika SPRAWLING karo wong-wong kabeh sampeyan kudu nindakake iku pindhah ana ing wayah wengi ana, lumaku watara, lan njupuk pick panjenengan. Sajujure, aku wis t urip ing NYC ing abad, supaya iki rekomendasi bisa dadi dicokot outdated. Aku temtunipun bakal nyoba kanggo sijine bebarengan luwih guide arep maju. Kula nyuwun pangapunten, nanging aku ora nemen setuju wong-wong ora mentel ing werna. Parisian wong flirt kabeh wektu ing werna, wong aku ngerti sing urip ana tansah ngomong bab wong-wong saya nyoba kanggo pick wong munggah lan aku ngalami iku ana banget. Padha banget maju lan ngengkel. WOY, ing sandi gendakan lan aku njupuk trip menyang Paris ing. Mung wong-wong sing padha mudhun kabeh liwat kita padha ing Bastille. Aku iki kasil mbendung amarga aku sengit sing area kancaku seneng. Tau wiwit, aku mung tetep ing kakurangan, wong katon ing kula kabeh wektu, nanging apa-apa. Kaya tenan apa-apa. Aku lelungan kathah kanggo Paris kanggo karya empu aku ora bisa tenan njaluk bantuan kanggo ngerti wong. Oh, lan ya, siji wektu aku ketemu wong ing kanca ulang tahun s nedha bengi, piyambakipun rampung kasengsem lan bureaucrat. mengko aku temen maujud kang banget nikah. A douche basses. Dadi, apa panjenengan siji apa? Aku Milan luwih apik ing bab iki

About