Saben budaya wis dhewe apa apa lan apa ora dos saka pangenalan. Apa bisa dianggep romantis ing salah siji budaya bisa gampang katon minangka brazen ing liyane. Ing mburi dina, iku rawuh mudhun kanggo apa individu sumerep minangka cocok (utawa ora), nanging iku ora babras kanggo sinau dicokot sing sethitik bab budaya saka wong sing apik. Yen wong sing perancis girl, kene sawetara tips mbiyantu. free prancis bocah-bocah wadon iki wiki padha Wikipedia, kang tegese sing akeh kita artikel sing ditulis collaboratively. Kanggo nggawe artikel iki, volunteer penulis makarya kanggo ngowahi lan nambah liwat wektu.

Saben budaya wis dhewe apa apa lan apa ora dos saka pangenalan. Apa bisa dianggep romantis ing salah siji budaya bisa gampang katon minangka brazen ing liyane. Ing mburi dina, iku rawuh mudhun kanggo apa individu sumerep minangka cocok (utawa ora), nanging iku ora babras kanggo sinau dicokot sing sethitik bab budaya saka wong sing apik. Yen wong sing perancis girl, kene sawetara tips mbiyantu. Malah yen sampeyan lagi ora Amérika, sampeyan bakal luwih mati nyingkiri ciri saka supaya disebut ‘Nyenengake Amérika’ kayata: kang obnoxiously sora, sambatan amarga iku beda saka ngarep, lan disandangi banget casually. Sugih sethitik nicer saka biasanipun. Sugih sembrono (atletik shoes, baseball topi, sweatshirts, t-shirts, jins, utawa kathok cendhak) iku ora minangka umum ing Prancis. Prancis cah wadon sing kaya iku mbokmenawa ora disandangi kaya dheweke mung mbalek metu saka amben utawa tak bali saka ing gedung olahraga.

Sanadyan ngirim sampeyan

Ora ndobos, ilang emosi, argue banter karo kanca-kanca, utawa nindakake apa-apa kanggo tarik manungsa waé kanggo dhewe yen sampeyan ora bisa ndeleng wong prancis mengkono. Prancis sing umum banget sabar wong. Yen sampeyan duwe konservatif politik lan agama views, ngerti sing iki prancis girl kamungkinan kanggo duwe liyane liberal perspektif. Njupuk menyang pitakonan liwat cara iku ‘kudu’ minangka cara sing gampang kanggo matèni roman. Dadi siap kanggo ngomong prancis wartawan sing tanggal wanita ing loro-lorone ing Atlantik diamati sing wanita ing sawetara budaya (utamané Amérika) duwe luwih ‘perjanjen’ pendekatan kanggo free, ing sing padha arep ngerti apa status sesambetan, ing ngendi iku arep, lsp. Sampeyan bisa nemokake sing prancis bocah-bocah wadon sing ora ing minangka akeh saka cepet-cepet kanggo netepake sesambetan lan uga dadi tenang lan coyer saka sing digunakake kanggo. Yen iki unsettling surprise kanggo sampeyan, iku uga bantuan kanggo maca penulis saka buku bab carane wanita prancis tanggal diamati sing padha disenengi njupuk kanggo ngerti wong ing nedha bengi katelu lan dening njupuk mlaku, tinimbang ing formal tanggal kang ngrasa luwih kaya interview proyek

About