submit


Akeh sing ngangap carane kanggo njaluk kenalan karo cah wadon. Iki utamané hard kanggo wong-wong sing enom banget kanggo nganggep diwasa cara komunikasi lan free. Sing, masalah banget umum nalika lanang — taun mikiraken: aku arep kanggo njaluk kenalan karo prawan, nanging aku ora ngerti apa apa kanggo iki. Supaya kanggo ngatasi akeh masalah sing njedhul wis ing kuwi umur tender, aku nulis artikel iki. Ing kawitan marketing, iki angel banget. Sawise kabeh, nalika sampeyan sing, utawa malah taun lawas, sing isih ing kontrol panjenengan tresna gedhe-gedhe, lan bunder saka komunikasi banget winates. Nanging ing kasunyatan, iku ndadekake iku luwih gampang kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti cah wadon saka taun. Paling kamungkinan, sing paling saka wektu, sampeyan bisa nglampahi iku ing sekolah. Ya, sing tengen, amarga sinau kanggo sampeyan saiki bab sing paling penting. Nanging ing podo karo sinau ing sekolah iku paling gampang kanggo miwiti kenalan karo cah wadon. Ana sing sing ing padha kanggo loro atmosfer anteng. Sampeyan bisa takon classmate bab wulangan sabanjure, apa iki takon ing omah, etc. Banjur sampeyan mboko sithik miwiti kanggo wonder carane dheweke jeneng iku, apa dheweke seneng sekolah, apa dheweke ora ing dheweke wektu free, etc. Tembung kanggo tembung, kene lan ketemu. Terus kanggo rembugan lan sampeyan bakal dadi kanca-kanca. Lan yen sampeyan arep kanggo njaluk kenalan karo cah wadon, karo kang sampeyan ora sinau ing kelas padha. Carane kanggo njaluk kenalan karo cah wadon. Mung teka kanggo break lan ketemu. Yen iku medeni kanggo pindhah tengen munggah lan ngomong Woy, apa jeneng, nyoba kanggo njaluk dheweke kanggo sympathize page. Ngadhepi ing dalan sak owah-owahan, eseman ing dheweke, yen dheweke tumiba utawa soko tumiba, bantuan dheweke ngadeg munggah utawa pick munggah tiba bab, etc. Sampeyan bakal nimbulaké dheweke emosi positif, dheweke bakal ngelingi sampeyan, banjur sampeyan bisa mung teka munggah lan ngomong: aku Asring ndeleng sampeyan ing owah-owahan, sampeyan koyone menarik kanggo kula, supaya kita njaluk kenalan, apa iku jeneng. Yen cah wadon normal lan uga nuduhake pratandha saka manungsa waé menyang sampeyan (esem, ngucapaken matur nuwun kanggo bantuan, etc.), banjur dheweke bakal nanggepi kanggo pitakonan panjenengan uga, sampeyan bakal njaluk kenalan. Pisanan sampeyan bisa diajak menyang sekolah subjek: sing seneng apa ing sekolah, apa piwulang sing favorit, ngrembug guru. Banjur sampeyan lancar bisa ngalih menyang topik liya: hobby, luang aktivitas, favorit musik, etc. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa malah nyoba kanggo ngajak dheweke kanggo njupuk mate. Lan maneh: yen sampeyan arep kanggo njaluk kenalan karo cah wadon kanggo dangu, lan dheweke temenan nuduhake simpati kanggo sampeyan, nanging dheweke ora pas, kendel pendekatan pisanan lan njaluk kenalan. Ana akèh saka isinan bocah-bocah wadon ing sekolah sing kasengsem ing lanang, nanging padha wedi kanggo njaluk kenalan page, supaya iku luwih apik kanggo lanang kanggo njupuk inisiatif. Kanggo maksud iki, lan extracurricular bunder saka kapentingan utawa bagean olahraga sampurna — kene sampeyan sing master dhewe lan gumantung sing arep ketemu, ana sampeyan are looking. Kanggo narik kawigaten manungsa waé saka sing ora pati cetho, soko beda-beda saka liyane. Lan wiwit sampeyan lagi mikir bab carane kanggo njaluk kenalan karo cah wadon, iku wektu kanggo mungkasi nguber werni karo wong lanang. Mlebu ing bunder, lan iki bakal menehi sing akèh saka kaluwihan. Sampeyan bakal nggedhekake horizons panjenengan lan dadi luwih dikembangaké. Secondary plus — dadi unik, iku tegese, luwih menarik kanggo bocah-bocah wadon. Ya, lan golek tema umum kanggo ngobrol punika prasaja: sampeyan bisa miwiti karo diskusi apa apa ing bunder, lan banjur njaluk kenalan. Mbokmenawa menowo tembung. Yen ora, banjur iku wektu kanggo nggabungake. Free liwat jaringan sosial banget trep lan gampang. Kita dikembangaké masyarakat bocah-bocah wadon uga minangka sampeyan bisa nggunakake Komatke utawa Facebook, supaya nggunakake aplikasi iku wisely. Begjanipun, kreator saka sumber daya teka munggah karo akèh cara kanggo mbayar manungsa waé, lan tarik cah wadon s manungsa waé kanggo sampeyan. Carane kanggo njaluk kenalan karo cah wadon ing jaringan sosial. Kabeh iku prasaja lan luwih gampang kene. Mung nulis dheweke pesen: Hello, aku disenengi sing. Aku arep kanggo ketemu sampeyan. Banjur nonton carane cah wadon apa sing ditanggepi. Yen sampeyan ora njawab utawa jawaban negatif, aja upset, ora ana siji tansah bisa lan tansah kaya iku, iku kasunyatan. Mung terus free usaha, nanging wis karo bocah-bocah wadon liyane. Ing pacelathon ing jaringan sosial iku penting ora kanggo dadi ora sopan, ora kanggo nandheske ing njupuk kenalan yen wong ora arep kanggo njaluk kenalan. Komunikasi luwih apik, takon saben liyane pitakonan lan njawab. Takon cah wadon pitakonan menarik, umbonal gedhe-gedhe, wong-wong sing bisa njawab ora mung ya utawa ora, nanging sing luwih rinci. Uga, pungkasanipun, ora uncalan bali kuwi wektu-dites cara carane kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti cah wadon liwat kanca-kanca. Sawise kabeh, umum kenalan sing dalan gedhe kanggo nemokake basa umum, kapentingan umum utawa ing paling ora alangi dening absolute nggatekke saka siji liyane. Saiki sampeyan ngerti carane kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti cah wadon tanpa sembarang masalah. Aja isin, eksprimen, improvise, nanging tansah tetep dhewe. Sawise kabeh, yen sampeyan kaya cah wadon ing salah siji saka dheweke peran, banjur sampeyan ora bisa terus muter ing salawas-lawase. Kejabi, iku ngapusi saka awake dhewe lan bojone. Lan kanggo ngapusi, minangka kita ngerti, iku ora apik

About