submit


Cara sing padha wong ketemu wong ing negara endi wae. Dening digunakake bebarengan, dening arep menyang sekolah bebarengan, dening nggandhol metu ing bar, dening kang ing bis padha, dening urip sabanjuré lawang kanggo saben liyane, dening gabung padha gedung olahraga klub olahraga, liwat internet, ing saiki saka nyimpen, dening kang ngenalaken kanggo saben liyane dening teknologi kanca-kanca, etc. etc. Uga yen sampeyan lagi liwat homo bar karya gedhe. Yen sampeyan ora, banjur sampeyan mung kudu mbukak lan wong-wong bakal teka kanggo sampeyan, nanging sampeyan uga kudu takon wong sing kaya yen sampeyan lagi ora yakin saka seksualitas. Sampeyan uga bisa katon menyang free online, sanajan sampeyan bakal perlu kanggo njupuk pancegahan nalika patemon wong lanang liyane cara iki. ing umum salam ing Prancis ngomong ‘bonjour’ (ingkang tegesipun ‘dina apik’) utawa ‘bonsoir’ (apik sore). Informal salam ‘salam’ bisa digunakake ing antarane kanca-kanca (biasane antarane y Saben wong gonjang-ganjing tangan karo liya-liyane. Yen sampeyan multiply sing, sing ngetang saben salaman pindho. Mulane, pitungan x. Ora, impen sing kegiatan sing ana ing otak turu kewan. Ora, ora ana gaib radar sing formulir sambungan antarane turu utawa ngalamun individu. Iku luwih gampang kanggo mbayangno kamungkinan saka ‘maca’ liyane kang pikirane nalika awake saka sak turu. Wiwit riset menyang atine maca wis buktiaken kuwi feats mokal, claims bab ‘ngimpi mlaku-mlaku’ utawa patemon wong ing impen sing kamungkinan kanggo dadi buktiaken tembe. Ing cara sing padha wong apa ing panggenan liya. Elektronik, ditulis utawa tembung sing dipocapake. Komunikasi bisa uga ateges lelungan, supaya dening dalan, alur, udara, lan banyu Ya, iku. Yen sampeyan duwe akèh ing umum utawa njaluk bebarengan banget uga iku ora matter yen sampeyan wis tau ketemu sadurunge anggere sampeyan wis ngedika kanggo wong-wong mau ing sawetara cara. u. Supaya. h g t^. Kanggo rising awak. s h, u. m s lan g — g. Dadi, h. t — g t^. Nambahake. t. Supaya t. s. Saiki sampeyan bisa nemokake nilai h

About