submit


‘Aku arep ngomong matur nuwun Tina a Andreas. Matur nuwun loro Angelika lan Lilian. Tanpa karya lan emergence saka kaca iki, iku bakal wis becik mokal kanggo kita ngerti. «Bab mil kanggo kita duwe ora nyegah. Kita wis nulis kanggo kita, kita pemicu liwat video. Kita langsung ing katresnan!!! Kita page video chatting langgeng kanggo jam. Saka ing kono, kita bisa nyana maneh lan maneh kanggo ngrembug iku. Kita mutusaké kanggo pindhah prasaja. «Hello wong Tina lan Andreas! Nalika kita padha nulis kanggo pisanan saka dina, kita urip wis diganti. Ana ora dina ngendi kita padha ora nulis. Wedding kita wis ngrancang. Matur nuwun kanthi sanget. ‘Yen sampeyan lagi looking kanggo seneng-seneng, persahabatan, jinis utawa pernikahan, kita lagi manteb ing ati sing sampeyan bakal nemokake partner tengen kanggo sampeyan, utawa duwe fun nyoba! Iku free kanggo ndhaftar, supaya apa sing nunggu kanggo? Mlebu lan sampeyan lagi looking for!

About