submit


09.2017: kurangé populasi ing popularitas saka situs iki diamati ing 2016, lan ing 2017, gaya wis mung worsened. Total in September 2017 kaca 24 Gendakan kedhaftar saka Prancis teka 2,8 yuta kaping (marang 3.37 yuta ing oktober 2016). Kurangé populasi kapentingan ing sumber sing ketok.

Nanging, senadyan iki setbacks, anggota saka kita «Top 10» isih pantes kapisah crita bab sampeyan dhewe.

Kita situs wis posisi dhewe minangka «page prayoga» situs free.

About