Mlebet situs nggunakake jeneng pangguna lan sandhi. Pindhah menyang ‘Ngatur profil’ kothak ing sisih tengen lan penet ‘Tampilan profil sandi’. Gulung mudhun kaca kanggo ndeleng komentar ing ngisor. Klik ‘Busak’ jejere bayangan komentar kanggo nyopot saka kaca. Aku kaya travel, maca, pasar. Apik banget, ngrawat wong wadon, looking for wong serius. Aku duwe putra-taun-lawas nalika piyambakipun sinau seni, lan putri taun-lawas pianist dheweke urip karo kula. Yen sampeyan sembarang jenis menarik kanggo chatting. PM kula Bilingual ing prancis lan inggris. Sprinkle sawetara humor liwat ndhuwur iku lan Sing Miwiti.

Iki cukup apik kanggo menang bebungah Pulitzer. Kanthi ngomong wong bakal nggawe munggah panemu dhewe, empu short intro. Njamin yen sing kanggo alesan apa wae, yen wong ora hap. English iku catastrophic. Aku looking kanggo wong wadon tanpa gumantung anak, kanggo sesambetan, urip umum utawa pernikahan. Ora muter game ora sampah wektu lan mine.

Aku ora duwe Skype

Aku ora duwe web kamera lan mikropon. Aku tau nulis pisanan. Aku ora kaya kanggo disturb. Kanggo basa prancis bakal. Romantis, tender, enten, lestarekake, setya ing paseduluran minangka ing katresnan (nanging ora pretentious, minangka sampeyan bakal weruh, utawa nave kepsar pindhah cara, aku banget uga informed, lan sampeyan bakal kelangan wektu wong-wong sing wani kanggo nyoba iki kabeh untu Bejat. Aku ngupaya sandi Prince Charming, lestarekake, tender, ro. goleki-mung-marriage.

Hi everybody

Aku lelungan kanggo Tomsk kanggo bisnis tujuan. Aku taun lawas kaya kanggo nemokake rusia budaya. Apa sing arep kanggo bantuan kula kanggo ngerti luwih apik budaya? mangga kontak kula aku banget prasaja wong. Aku ora nyana persil saka iku saka wanita aku kaya free minded lan mbukak-ati wong. Gusti allah mberkahi kita kabeh ing salawas-lawase, tansah dadi seneng ora perlu kanggo dadi sedih

About