submit


Yen Sampeyan arep kanggo nggunakake layanan mbayar saka situs Gendakan banget banget dianjurake kanggo familiarize karo mekanisme pembayaran kanggo layanan iki (Kridit, VIP status, kakuwasan Super, lan sapiturute) – informasi iki wis sing dibayangke ing «Bantuan» bagean, kang bisa ketemu ing ngisor kaca-kaca sing utama.

A dicokot saka sajarah: kasunyatan menarik babagan layanan kita iku sawijining Nitahake wis rampung siji sukses project saka kita ndhuwur 10 camping Free yaiku wis tangan ing tumitah saka layanan kita. Ya, oddly cukup, kanggo kang pisanan brainchild saka gurus saka bisnis Internet Andrey Andreev ilang kapentingan, sawise project wis ngrambah wutah stabil, lan ing 2006 wiwit berkembang «sosial» niche karo emphasis ing loro bisnis ing account saka «Serius Free».Minangka bisa katon saka statistik, jaringan sosial Free «Free Serius» iki sukses internasional, déné «Situs komunikasi lan» Free serius internasional Dating site tau dadi.

About