submit


Stomatal free website sing ngijini sampeyan kanggo nggawe video online telpon tanpa sembarang jenis pendhaftaran. Liwat website, sampeyan bisa kanthi cepet bisa miwiti chatting video karo sapa disambungake karo internet. Sampeyan mung kudu kanggo pindhah menyang website ngendi sampeyan bakal kasedhiya karo link. Kirimi link iki kanggo wong sing arep kanggo ngobrol karo lan wayahe kang dheweke mbukak link, sampeyan siyap kanggo pindhah. Situs iki ngijini sampeyan duwe siji-kanggo-siji video chatting karo sapa. Sayange, iku ora ndhukung video grup chatting. Website ngidini layar full video petung. Wektu mung sampeyan kudu ngenteni iku kanggo wong liyane kanggo klik ing link lan miwiti obrolan. Stomatal iku banget gampang kanggo nggunakake website. Nalika sampeyan mbukak website, sampeyan njaluk first kaya siji ing ndhuwur. Iku ing kaca iki sampeyan bisa ndeleng link kang bakal disalin lan bareng karo wong sing kaya kanggo duwe chatting video. Sawise sambungan, sampeyan kudu ngenteni nganti wong kang kasedhiya link klik ing iku. Nalika wong klik ing link sambungan, ing situs web homepage bakal diganti dening chatting video layar. Ing awal, iku nyuwun ijin kanggo ngakses mic lan webcam. Menehi ijin, lan miwiti duwe chatting video karo kanca-kanca. Sampeyan bisa mungkasi chatting kanthi ngeklik ing ‘Mungkasi Tombol’ ing ngisor layar utawa dening prasaja nutup tab sing ngemot video panggilan. Website uga menehi extension kanggo browser Chrome sing ngijini sampeyan kanggo nggawe panggilan video tanpa musuhan mbukak website. Iku bisa diinstal kanthi ngeklik ing ‘Chrome Web Store’ ing mburi homepage. Sawise diinstal, sampeyan bisa ndeleng chatting video icon jejere Chrome alamat bar. Klik ing tombol lan link bakal kanthi otomatis disalin menyang clipboard. Tempel lan ngirim link iki kanggo sapa waé sing arep kanggo video chatting karo. Bebarengan browser anyar uga bakal mbukak munggah kaya ing ngisor iki. Iki nunggu layar. Iki ngendi video chatting bakal miwiti. Web-based aplikasi ora mlaku ing Firefox kanggo kula. Iku takon kula kanggo nganyari sandi browser supaya kanggo nggunakake, malah sanadyan sandi browser Firefox iku nganti tanggal. Stomatal ngidini mung video chatting ora ana teks chatting bisa rampung nggunakake situs iki. Ing wektu mung loro wong bisa video chatting. Kanggo duwe kabeh jinis chatting sampeyan bisa nggunakake situs liyane kaya Yocum utawa sampeyan bisa nyoba padha web kaya katon. kang ngidini wong ing wektu kanggo duwe video conferencing. Stomatal kelangan situs web nalika nerangake kanggo speedily persiyapan video chatting. Bab kang ndadekake iku beda saka liyane online video chatting situs sing ora mbutuhake pendhaftaran. Chrome extension punika a fitur anyar karo mung klik lan sampeyan siyap kanggo miwiti video chatting

About