submit


Bantuan Kulawarga saka St. Joseph lan Rama Joseph Marie-Verlaine kanggo mbangun biara sing cedhak Beziers Iku rampung free lan yakuwi kanggo nggampangake rapat-rapat antarane wong-wong sing pengin kanggo mbangun kulawarga kristen. Iku mbukak kanggo kabeh wong apik bakal, dibaptis utawa ora, manggon ajeg ing Prancis, Belgia utawa Kanada, sampeyan mung kudu alamat email lan kanggo menit gumantung ing wektu pangiriman pesen email sing kita ngirim menyang alamat iki

About