submit


Uga hi everyone, dina iki, aku ketemu video page saka Cyprian, minangka kita wis katon wong-wong mau tuwuh ing YouTube, video iki tanggal. Apa aku ngirim video iki? Kabeh mung amarga aku wis dhiskusi saka Cyprian ana minggu, lan aku golek sing ora ana maneh wis passion saka video, ngluwihi, mbandhingaké video iki kanggo warta iki, malah yen ana luwih isinan, sampeyan bisa ndeleng nggusah kanggo ngirim video, iku iki dilakoni iki sadurunge kabeh kanggo seneng-seneng, nanging iki wis ora ana maneh cilik, aku golek:

About