submit


A sawetara sasi kepungkur, wong wadon kanca (ora gendakan, lan ora»FWB») lan aku padha planning trip lan patemon wong-wong sing padha kasengsem ing arep bebarengan kanggo kulo lan pisah biaya. Mung minangka»njaluk-kanggo-ngerti-sampeyan»kesempatan kanggo mangerteni yen kita ngene njaluk bebarengan lelungan utawa salah siji drive liyane perkakas. Siji sore, kita ngene ketemu munggah karo wong wadon kanggo nedha bengi (Thai dadi apik) lan kopi. Sesampunipun, minangka kita padha matur kita»goodbyes», dheweke takon kita»sing huggers. Aku hugger.»Kita ngguyu, lan dheweke hugged kita loro sadurunge ninggalake. Saiki, dadi manawa, ana apa-apa romantis dimaksudaké ing nedha bengi, kopi, utawa isin, nanging sing jejere titik. Dadi, aku upaminipun iku gumantung sampeyan lagi ing ngendi, nanging ing umum aku ora mikir iku apike. A ngrangkul affectionate lan nuduhake sawetara wangun saka katresnan, lan yen sampeyan ora nuduhake koyo iki ing salah siji sisih banjur sampeyan mung kudu pindhah karo apik lawas ‘hello, nice to ketemu sampeyan. Ora ana gawe piala ing mengkono sing. Iku uga gumantung marang pikiran saka cah wadon. uga ora kabeh bocah-bocah wadon sing nyaman la wong kang padha lagi wae ngerti, supaya iku luwih apik yen sampeyan bisa kurban normal salaman, aku seneng ngrangkul wanita marang patemon wong-wong mau, nanging aku uga kerep ketemu wong-wong sing ana jinis-positif tutul-positif. Lan nalika kita ketemu, aku utawa (luwih kerep) bakal padha takon,»apa sampeyan nindakake isin.»Isin sing cocok nalika loro wong setuju lagi cocok, lan cetha rembugan sing. Nganggep fallback gawan saka tingkat ngisor saka kontak nanging uga mbukak kanggo luwih yen sing apa sampeyan lan liyane wong arep

About