submit


Nganti bubar, Paisha Wólka lan kulawarga bisa ditemokaké ing Moscow. Iku ana kang urip. Saiki, iku mung dianggo ana. Kemungkinan ketemu ing kutha iki wis melorot ngartekno. Bubar, Paul Wólka lan Leysin wis urip ing Spanyol. Padha ngomong sing padha kaya iklim lokal, kang luwih alus tinimbang ing Moscow, ngendi padha saiki bakal fly mung kanggo karya. Ora cukup patriotically, iku dadi metu, kanggo entuk dhuwit ing Rusia lan nglampahi iku ing Spanyol. Iku bakal bisa kanggo milih kanggo Krasnodar utawa Rostov-ing-Ora kanggo manggon. Minangka bener, lan prasaja wong saka provinsi sing teka menyang ibukutha ing panelusuran luwih bagean, Pavel Vola wis dawa urip ing apartemen disewa. Malah kang kondhang wong, karo income apik, mesthi, kang terus kanggo nyewa omah, tuku dhewe ing Moscow iku ora mirah. Kajaba iku, kanggo dangu, iki apartemen Pavel Vola wis dipeksa kanggo enggo bareng karo anggota liyané saka Komedi Klub

About