submit


Ing jaringan sosial situs web khusus, gratis pangisian daya, nyediakake kedhaftar kesempatan kanggo nambah informasi bab sampeyan dhewe, ngunggah gambar, video lan data liyane. Ing basis saka ditambahaké informasi bab sampeyan dhewe, pengguna ditampa informasi bab liyane kedhaftar ing jaringan iki, wong-wong karo kang bisa duwe sawetara sambungan (contone, sinau ing salah siji sekolah, tetep ing siji lan wektu sing padha ing padha ngarep vacation, akomodasi ing lokalitas, kapentingan umum, lan sapiturute).

Mangkono, sembarang jaringan sosial dirancang kanggo reconnecting kanca-kanca lawas, karo kenalan anyar, komunikasi, nuduhake warta, file, etc. Saben peserta ing jaringan nggawe dhewe «mini-site» sing nggantosi pribadine.

Sadurunge tekane saka jaringan sosial, akeh wong digawe Internet kanggo individu situs web piyambak – dadi-disebut «ngarep kaca». Lagi biasane klebu foto, informasi kontak, diterangake ing sawetara saka kapentingan saka pemilik, kulawarga, aktivitas, etc. Kanggo nggawe kuwi website needed kanggo ngerti hypertext markup basa lan master kabeh kerja nggawe situs web, lan sok-sok malah nyewa hosting lan bisa kanggo ngleksanakake entuk disewakake server. Kanthi tekane saka jejaring sosial, kabeh dadi akeh luwih gampang. Kanggo nggawe dhewe artikel-artikel wonten ing jaringan sosial ora perlu kanggo mbayar.Kanggo informasi sing ing iku, ora khusus kawruh uga ora dibutuhake.

About