Dina iki, jaringan sosial bisa ora mung»kaya»foto lan tindakake ing gesang kanca-kanca lan kanggo sinau basa manca

Sampeyan bisa wis rembugan»karo dictionary», nanging isih kuwatir bab pronunciation? Banjur teka menyang sepindah saka jaringan sosial ngendi sampeyan bisa nemokake kanca-kanca anyar ing saindhenging donya

About