submit


Hubungan serius hubungan sing dibangun sethitik dening sethitik, nanging ing kang kita ora tansah duwe kontrol, kang kadhangkala bisa medèni. Nanging, ing manah kita, kita ngerti, kita aran, kita naluri nuntun kita, lan sawetara pratandha ora ngapusi. Ing kakiyatan saka kiss, ngelus-elus, kang utamané tender. iki rincian nyekel asring tartamtu lampiran lan awal saka hubungan serius. Banjur kanggo ndeleng kasenengan iki pisanan wektu kene sawetara aturan dhasar. Iku bakal ora kekurangan apa-apa, pangarep-arep kanggo ketemu setengah kang perlu kanggo ketemu ing donya lan kanggo sing panjenenganipun needed kanggo njaluk metu! Malah yen, ayo padha ngadhepi iku, kita cocoon saka tumindake bisa kadhangkala banget nyaman, ana perlu kanggo teka metu saka pembuwangan. Minangka bakal ngomong siji saka favorit kita lakon, Catherine Deneuve: ‘persahabatan, kaya katresnan, njupuk akèh gaweyan, manungsa waé, ngélingaken, iku mbutuhake ndhuwur kabeh ngerti carane kanggo kurban apa sing paling dear ing gesang: wektu!’. Dadi metu, mindhah, mbukak, tanpa succumbing kanggo burnout, amarga iku penting kanggo uga aran apik lan kawujud kanggo narik kawigaten singles, lan mungkin nggawe patemon wong lanang utawa wong wadon. Njupuk, saka wektu kanggo wektu, ngombe sawise karya, ndhaftar ing olahraga association, lan ing dating (apa gratis utawa mbayar), ngendi sampeyan bisa enggo bareng karo wong. kang bakal wis becik langkah pisanan. Sabar, goal utama iku kanggo ijol-ijolan lan kanggo enrich dhewe ing tutul liyane, amarga iku nggawe paling ayu crita. Ora kanggo sebutno sing hubungan serius iku ora dibangun ing sworo seru saka driji, iku njupuk wektu, sabar, lan reciprocity. Nanging, nalika hubungan serius ngasilaken akhire, dheweke ndadekke kita supaya akeh sing, ing retrospect, kabeh iki efforts padha worth iku. Solusi iki cocok kanggo kabeh, lan utamané kanggo wong-wong sing, senadyan kabeh sing bakal apik, ora duwe akèh wektu free lan utawa ora aran nyaman karo idea saka ngarahake piyambak kanggo wong anyar, kayata ing klub patemon contone. Akeh kemungkinan sing ana kanggo sampeyan, sampeyan bisa, contone, teka kanggo ijol-ijolan pengalaman ing dating site Darling. Sampeyan bakal ana kesempatan kanggo ketemu partners potensial karo kang sampeyan bisa ngrembug lan sing bakal duwe pangarepan sing. Sampeyan bisa uga ngrembug ing dipercaya lingkungan, lan pungkasanipun nuding menyang kamungkinan saka hubungan serius, utawa malah golek partner becik utawa katresnan saka urip! Supaya ora ngenteni apa liyane, njupuk tindakan amarga iku sampeyan sing terus tombol kanggo mangsa! Mangga ora ragu-ragu kanggo nimbulaké owah-owahan sing pengin kanggo ndeleng kelakon! Karo sethitik wani, sabar lan dateng, sampeyan bakal tekan asil gedhe. Artikel iki wis ditulis kanggo sampeyan dening editors saka Darling Prancis Maca artikel saka editor Darling

About