submit


Film. Tv ngijini sampeyan nonton utawa ngrekam free saluran saka sak donya tanpa gadhah kanggo manggon ing negara ing pitakonan lan tanpa njupuk metu langganan VPN. Free rencana nyedhiyakake akses kanggo kualitas SD video ing layar wutuh, kang umumé cekap kanggo ndeleng saka komputer utawa smartphone, tablet, bal-balan sing cocog lan program liyane sing bisa uga ora bisa kanggo nonton saka Prancis. Nanging, yen sampeyan arep kanggo seneng ing layar amba tv kanthi nyambungake menyang PC liwat port HDMI, ragad saben wulan, EUR bakal ngijini sampeyan kanggo seneng aliran ing HD kualitas. Aku wis diinstal app lan ana salah siji utawa loro saluran sing katon, lan sing paling kabeh, digarap liyane saka saluran ora bisa. Ketik alamat email kanggo gawe blog lan nampa kabar saka saben artikel anyar dening email.

About