submit


Sampeyan bisa wis rembugan «karo dictionary», nanging isih kuwatir bab pronunciation? Banjur teka menyang sepindah saka jaringan sosial ngendi sampeyan bisa nemokake kanca-kanca anyar ing saindhenging donya.

About