submit


«Kanggo wong-wong sing pengin kanggo nggawe tentrem kasunyatan sing urip, aku kurban inspirasi lan saran. Apa aku kurban, iki ora mung tembung, nanging cara kanggo pindhah nang poto lan seneng katentreman sing ditemokaké ana. Aku nelpon iku Kawruh. Ing lelampahan saka Kawruh punika lelampahan poto-panemon. Kawruh iki ndadekake iku bisa, iku penghargaan saka urip, preduli saka kahanan. Iku cara njupuk ing tutul karo pengalaman poto sing uripe ing. Kawruh kasusun saka papat techniques kanggo nguripake dheweke manungsa waé saka njaba kanggo nang. Iku ora kanggo mbayangno utawa nggambarake apa-apa. Iku cara trep kanggo nggawa manungsa waé, lan saka dhewe kanggo ngakses apa ana wis. Kanggo wong-wong sing pengin kanggo nggarap lelampahan iki, aku kurban sandi pitulungan kanggo nyiapake kanggo sinau techniques saka Kawruh, lan aku terus kanggo nyedhiyani inspirasi lan saran kanggo umur saka penghargaan.» Techniques Kawruh sing mulang gratis, tanpa wawasan saka jinis, sosial utawa ekonomi ngadeg, seksual karep, gaya urip, lomba, agama utawa suku asal. Q: ora iki wis apa-apa apa karo agama, path kasukman, utawa philosophizing: Apa Maharaj iku sawijining agama lan iku kompatibel karo kabeh. Kawruh punika praktis cara sing ngijini sampeyan kanggo nemu katentreman. Iku ora ana sing nyambung menyang samubarang filsafat, sembarang sistem yakin, sembarang path kasukman. Q: Kawruh kanggo ngatasi masalah: Kawruh ora mbusak utawa ngatasi masalah iku ngijini sampeyan kanggo pindhah nang dhewe lan golek katentreman. Kawruh ora nyedhiyani, lan ora sulih, kanggo diagnosa utawa perawatan medical, ing cilik saka masalah fisik utawa mental. Q: Iki Kawruh wis angel kanggo sinau: Ing techniques sing gampang kanggo laku lan bisa sinau dening kabeh. Supaya kanggo harvest woh-wohan saka Kawruh, prasetya, lan gaweyan support sing perlu. Q: Yen Kawruh aku kasengsem ing, sing apa aku bakal takon? Aku bakal duwe kanggo owah-owahan gaya urip sandi utawa dadi bagéan saka sembarang choser: Kabeh iku mbutuhake iku kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab pesen saka Senadyan Tutup lan ing apa wis ana, kanggo berkembang dhewe pangerten, lan arep kanggo dhewe yen kita saestu pengin kanggo terus. Kawruh ora ngganggu karo mode saka urip saben siji. Riset iki Kawruh individu, iku lelampahan pribadi. Ana grup utawa organisasi kanggo nggabungake.

About