submit


Iki layar recorder free pancen web-based, kang tegese sampeyan ora duwe kanggo ngundhuh liyane tambahan program kanggo mbukak iku. Iku cukup kanggo sampeyan mung mbukak recorder online ing browser panjenengan. Ing mung siji klik, sampeyan bisa kanthi cepet nggawe jinis video sing arep: tutorial, konferensi, video lucu, etc Ing desain fleksibel»video saka rapat-rapat»layar Recorder Free Online sampeyan bisa ngrekam layar online karo ease. Boten kados piranti liyane, ngrekam layar,»video saka rapat-rapat»Recorder layar Online ora matesi dawa ngrekam panjenengan, sampeyan bisa ngrekam kabeh acara TV utawa kelas ceramah kanggo mengko nggunakake. Sampeyan bisa salah siji pilih adat wilayah kanggo ngrekam kegiatan lan saka dhewe salah siji milih kanggo ngrekam kabeh layar. Loro saka kamungkinan kanggo ngrekam layar lan audio bebarengan, sampeyan uga bisa nampilaké webcam panjenengan kanggo ngrekam layar kanggo nggawe tutorial. Video demo lan aktivitas ing layar bakal kabeh direkam cleanly. Iki layar recorder online ngijini sampeyan kanggo jupuk video lan audio bebarengan. Sampeyan free kanggo ngrekam kabeh aktivitas ing layar lan nambah komputer swara utawa swara saka mikropon: iki tambahan alesan sing ndadekake aplikasi iki online paling recorder layar ing pasar. Iki layar recorder free simplifies urip dening ngijini sampeyan kanggo ngrekam webcam ing sudhut sing beda nalika nggunakake alat kayata Skype, video online Chatting,»video saka rapat-rapat», lan sapiturute, sing liyane sing bisa ngowahi ukuran gambar saka kamera miturut kabutuhan. Karo recorder layar iki free online sampeyan ora perlu ngenteni nganti pungkasan ngrekam kanggo nyampurnakaké video. Sampeyan bisa nambah werna, manéka, teks, lan macem-macem ikon karo bantuan saka kothak piranti. Ing video sing direkam iku saka kualitas dhuwur supaya sampeyan bisa nerbitaké langsung ing internet situs. Ing mung sawetara klik, sampeyan bisa ngekspor video sing direkam ing format sing beda. Karo format output sing sampeyan wis milih, sampeyan bisa ngunggah gampang file liwat internet, tampilan ing piranti seluler beda, nyimpen kanggo disk lokal, etc, Nalika sampeyan wis rampung karo»video rapat-rapat», sampeyan duwe pilihan kanggo salah siji nyimpen ing disk lokal utawa nyimpen ing situs saka panyimpenan online free. Yen sampeyan milih kanggo nyimpen file online, sampeyan bisa enggo bareng gampang karo kanca-kanca utawa kolega dening ngirim link kanggo jaringan sosial. Sapisan rekaman wis rampung, sampeyan bakal dipandu kanggo metu kanggo nyimpen video kanggo disk lokal. Kanthi milih format miturut perlu, sampeyan bakal njaluk video ing dhuwur kualitas lan aman ing disk lokal. Yen sampeyan seneng kanggo nyimpen»video saka rapat-rapat»ing méga utawa enggo bareng èfèktif karo wong liwat internet, sampeyan bisa milih kanggo ngunggah karya ing situs kayata YouTube,»video saka rapat-rapat», lan sapiturute, banjur Sampeyan bisa enggo bareng wong-wong mau ing mung sawetara klik. Iki app favorit nalika aku perlu kanggo nggawe video tutorial, iku cukup prasaja kanggo ngapusi lan aku bisa malah nambah garis lan tembung ing ngrekam, kang ndadekake video luwih nengsemake. Aplikasi dianggo uga minangka dipunbewarakken! Lan video sing direkam bisa disimpen ing disk lokal utawa online ing YouTube. Cantik prasaja lan efektif! Aku pancene bejo kanggo nggoleki iki aplikasi gedhe. Ing kasunyatan, aku wis digunakake akèh saka perekam layar, nanging sing paling saka wong-wong mau duwe watesan ing wektu. Durung,»video saka rapat-rapat»ora, iku alat saestu free kanggo nggunakake! Iku mbokmenawa paling recorder layar video sing aku wis tau ketemu. Free kanggo nggunakake, nanging nawakake akeh opsi kanggo milih saka. Operasi iku cukup gampang lan output video ing kualitas apik. Iku ora kabeh sing aku arep lan aku kaya iku kathah! Recorder layar ing web karo antarmuka resik lan sederhana. Lan editing nyata-wektu punika saestu nyengsemaken. Kanca-kanca ngajak alat iki. Sawise ngrekam video, aku ambruk ing katresnan karo app iki ayu. Iku nawakake macem-macem ngrekam résolusi lan format video. Paling apik

About