A: kaya Windows (PC) sistem nggunakake

A: Ya, pancen

Play Store masang APKs ngundhuh saka server Google, lan sideloading saka situs kaya Chatting Prancis dadi liwat proses banget padha, kajaba sampeyan lagi siji performing ngundhuh lan mulai instalasi (sideloading). Sanalika Muter Nyimpen ketemu versi app anyar saka siji sing wis sideloaded, iku bakal miwiti nganyari. A: Saben wong kepengin kanggo ngundhuh file ZIP saka Chatting Prancis, kita bakal mriksa cocog file APK ing Google Play lan ngidini pangguna kanggo ngundhuh langsung (mesti wae, kita bakal cache iku ing kita server). Yen file APK ora ana ing Google Play, kita bakal nelusuri ing kita cache. A: App mbutuhake akses kanggo tartamtu sistem ing piranti. Nalika sampeyan instal aplikasi, sampeyan sing kabar saka kabeh saka ijin dibutuhake kanggo mbukak aplikasi sing. Disclaimer: Android, Google Play, lan Google Play logo sing merek dagang kadhaptar saka Google, Inc. Iki Situs iki mung kanggo app Free, kanggo laporan isi hak cipta (DMCA), Nggunakake Wangun Iki

About