Free bocah-bocah wadon saka Ukraina misale jek banget sarujuk pilihan kanggo madegaken kuwat lan maha kulawarga kanggo akeh wong-wong sing wis thukul weruh saka kasekengan kanggo golek wong wadon sing ngimpi, karo padha urip angka lan plans, ing tetanggan. Ing kawitan iku misale jek nggoleki, karo loro sing njupuk ngerti saben liyane, ngembangaken sesambetan, lan akeh nyedhaki. Nanging, wayahe nalika nerangake bab sing arep dadi manawa iku bakal pungkasan counter kanggo umum pemahaman sing wong-wong sing luwih cahya-minded ing sesambetan, wong sing paling kerep fokus ing stabilitas lan katon kanggo partner umur ing marriage agensi. Dadi, sampeyan partner wadon lan arep kanggo netepake hubungan serius karo dheweke, malah sadurunge patemon pribadi.

Kita nyoba kanggo mangerteni carane kadohan sesambetan bisa dadi serius lan long-tahan. Anyar temonan riset wis ditampilake sing sesambetan long-kadohan ana ing cara akeh kuwat saka sesambetan antarane pasangan urip bebarengan utawa nutup kanggo saben liyane. Iki ing bagean diterangno dening closeness emosi antarane partners — nalika sampeyan ora bisa ngrangkul utawa tutul wadon ingkang dipun tresnani, sampeyan miwiti valuing kuwi pleasures prasaja minangka nyekeli tangan dheweke, menehi dheweke cahya kiss, lan mung looking menyang mata dheweke lan weruh dheweke eseman. Long-distance partners kathah kanggo nuduhake luwih akeh karo saben liyane. Nalika urip bebarengan, wong duwe akeh kluwarga rutin sing ngalangi wong-wong mau saka komunikasi normal. Sampeyan lan putri, kaya akeh liyane, duwe persil saka wektu kanggo komunikasi lan njupuk ngerti saben liyane sing luwih apik — ora ketompo carane pait muni, sampeyan bener duwe apa-apa liya kanggo apa sadurunge sampeyan ketemu ing wong. Empu, seneng iki kesempatan kanggo nemokake metu liyane babagan wong wadon kang kinasih minangka pribadine, lan nuduhake dhewe ing cahya sarujuk. Mikir kasebut kanthi teliti, saka apa sampeyan mikir sesambetan ora bisa — sampeyan bisa dipandu dening nyebar Amérika stereotype saka sesambetan, negesaken perlu kanggo bisa bebarengan fisik lan manggonke dhuwur nilai ing kerep pasuryan-kanggo-pasuryan kontak. Cetha, sesambetan kadohan wuri angka iki, nanging iki bener kanggo bocah-bocah wadon saka Ukraina.

Temtunipun ora

Loro ing Rusia lan Ukraina, akeh sesambetan digunakake kanggo bisa kawangun ing sekolah utawa sak college, sawise kang wong enom tindak menyang ngawula — taun ing tentara, lan wanita nenggo kanggo wong-wong mau nganti rampung layanan. Sawise sing, saperangan biasane tak nikah, kang dianggep banget romantis tandha saka wong wadon kang kasetyan. Kemampuan kanggo ngenteni kinasih wong lan dadi setya marang mangkono bagéan integral saka Slavic budaya, supaya sampeyan kudu manteb ing ati ing wong wadon kang garwane ing long-kadohan sesambetan. Lan malah yen sampeyan isih duwe mamang bab garwane panjenengan sesambetan sawise kabeh langkah iki — mung tetep wonten ing pikiran sing wong nduweni kemampuan kanggo nggawe impact, malah nalika lagi absen. Iki pangertèn saka hubungan romantis, lan yen sampeyan aran impact sing — sing mesthi ing kuwat lan stabil jaminan karo ukrainia cah wadon

About