Chateau Chambord ing kadhemen, mangsa kadhemen dina, nanging isih kebak wong ing liburan lan klompok French horn pemain. (Aku bakal nambah video saka wong-wong mau mengko.) Iki ana ngarep kanggo Francois aku, lan sawetara wong-wong bab Leonardo Da Vinci dirancang. Resmi buku trailer kanggo Phil Valentine kang nggegirisi, Pisanan Pasuryan saka Swarga. Apa yen ana abad-dawa kongkalikong kanggo mesthekake yen Nostradamus’ lah sing teka bener. Grup kuwi bakal nyekeli unimaginable daya ing mbentuk mangsa donya. Pemain sing ing gerakan.

Sabanjure nabi punika bab kanggo miwiti, lan ana kang mung wong siji sing bisa mungkasi Pisanan Pasuryan saka Swarga. Bab salah Siji saka Sedih Panas ing Biarritz narrator, Canadian wong wadon, ngarep-arep kanggo ngganti dheweke urip dening obah Biarritz. Gadhah oncat anduwèni dhampak gedhé hubungan karo mental boten stabil Dominique, dheweke ditemtokake kanggo nggawe kanca-kanca anyar lan golek sampurna mate. Nanging ing resor panas frequented dening pasangan lan kulawargané, kasedhiya singles sing sepi wong, asring banget embittered dening romantis gagal. Lan yen artis enom Vinnie wis prajanji entri menyang masyarakat lokal, kang tetep angel dipahami tokoh. Nalika Vinnie kang awak lumahing ing Pointe des Fokus anyar gosip ngetokake. Wis wong pancene wis rejeki kerja, seducer lan blackmailer, utawa mung lanang, liwat-sensitif lanang, wong bodho ing katresnan lan paseduluran. Polisi wis rampung pati sengaja nanging ora kabeh titik kanggo paten pinaten. Utawa narrator liwat-reacting. Mbok menawa kasepen lan hubungan wis digawe dheweke curiga, kanggo katresnan minangka unattainable minangka tau, lan anceman aksara saka Dominique sing tekan karo nambah kerep Ngenalke Salaka Sungu Mantul: A Song Roland. Novel inspirasi dening Chanson de Roland lan adhedhasar screenplay Song saka Roland. Arep saka lawas dhuwit kanggo ora ana dhuwit, telung Maxwell sadulur’ urip sing bab kanggo ngganti drastis. Saiki, salah siji dening siji, saben kudu blaze dheweke dhewe trail kanggo seneng-tau-sawise. Manderley Maxwell wis mesthi wis gumantung, hard-apa salah siji nalika dheweke luwih enom sadulur manggon ing A-dhaftar urip, courtesy of kulawarga rejeki. nganti iku dumadakan ilang, ninggalake konco truckload saka utang. Saiki Suk ngadhepi karo loro pilihanipun: muter terusan pekuncen kanggo dheweke ngrusak siblings, utawa pungkasanipun break metu saka dheweke katebak tumindake dening cara saka Prancis. Nalika Mandy kang boss relocates kanggo panas, Suk punika saestu mung dagang ing warung nganggo kanggo errands mlaku liwat lurung-lurung Cannes nganti nggantheng, debonair Girard Rejeki Xavier de Malo purn nyapu dheweke mati kaki dening nyimpen dheweke saka mudhun mati cliff. Mandy kang lumampah ing udhara kejaba dheweke urip ing elegan shadow saka page Madame de Malo purn, lengkap karo dhewasa bab dumadakan secretive Xavier kang bagéyan ing dheweke ngilang. Maneh, Ma Arep saka lawas dhuwit kanggo ora ana dhuwit, telung Maxwell sadulur’ urip sing bab kanggo ngganti drastis. Saiki, salah siji dening siji, saben kudu blaze dheweke dhewe trail kanggo seneng-tau-sawise. Arep saka lawas dhuwit kanggo ora ana dhuwit, telung Maxwell sadulur’ urip sing bab kanggo ngganti drastis. Saiki, salah siji dening siji, saben kudu blaze dheweke dhewe trail kanggo seneng-tau-sawise. ‘Prancis pangone mbantu kudus saka donya-misuwur sensation pop pass ing kanggo dhisik. ‘Leonora kesuwur ing cilik tani desa Auvergne kanggo ngewangi memedi pass ing menyang akhirat. Nanging, nalika dheweke iku salah siji dina disambut dening roh bubar almarhum donya-misuwur sensation pop, dheweke donya lan tawuran, ing salawas-lawase ngganti desa kang nasibe. Nalika planning anak kang produksi ing desa kang festival taunan, dheweke mbantu pedunung, urip lan mati, teka kanggo istilah karo dhewe perjuangan, kabeh nalika nemokake dhéwé kasukman daya saka apa iku tegese tresna lan tresna. Iki video cuplikan buku ing penghargaan-menang Sethitik Miss SAJARAH Travels kanggo anak nonfiction buku gambar seri. Iku uga kalebu ing trilogi saka New York City petualangan lan buku maringi warno sing nggabungaké tembung saka kawicaksanan saka sajarah. Lik Lucie nyata pain ing gulu. Senajan dheweke ora persis saint nalika dheweke ana urip, saiki dheweke mati, dheweke ngungkuli dhéwé ing nggawe urip dakkirim kanggo dheweke kulawarga. Dheweke prajanjian crystal langit: kanggo ngumpulake pusaka, dheweke nephews lan kulawargané duwe kanggo pindhah menyang dheweke house, kang punika temtunipun ora palace. Lik Lucie wis liyane surprise nganti dheweke kantong, urut saka mad bandha goleki, tungkak-jero ing lendhut. Sambutan kanggo deso Prancis. Apa tartamtu iku dheweke dear nephews sing ora bab kanggo njaluk bosen minangka padha njaluk kejiret ing iso lali ngulandara ing jantung Bearn. Carane adoh bakal padha pindhah kanggo njaluk tangan sing ing jackpot. Ndhagel kahanan, flavorsome dialog lan serem dadi acara teka cepet lan ngamuk, masterfully orchestra dening dear Lik Lucie. Climax mung bisa ngeramaken. Luwih saka page-turner, iki alam bébas kulo. Legenda saka Astraea — Cupid kang Panah cepet-dileksanakke, teka-saka-umur epic. Yen sampeyan kaya tales kaya Shandra Babad, mistik saka Dan Brown crita, utawa sastra katrangan saka Ajiné.

YA pirsawan

Lintang-lintang.

Sedulur

Golek Croque-Melpomene ing Instagram Croque-Melpomene lan cadangan salinan saka dheweke enggal novel kene: ‘Yen sampeyan padha bisa, carane bakal sampeyan mungkin ora nggambarake owahan panjenengan urip. ‘Sian Evans punika feisty durung emosional aloof divorcee karo rahasia. Nalika dheweke nyilikake nyuwun dheweke pitakonan iki dheweke njupuk iku akeh. Menehi nganti dheweke stabil ngarep lan proyek ing Wales, Sian travels piyambak menyang sudhut lali deso Prancis kanggo miwiti urip anyar ing diselang cottage. Ana dheweke meets lan enigmatic sculptor karo kesenengane kanggo digunakake ing mudo. Bakal sing aneh manggihaken ngagengaken Sian ngakeni bebener sing dheweke wis nyingkiri kanggo taun? Lan apa sing jalaran yen dheweke ora

About