submit


Ing Proust questionnaire punika angket digawe misuwur kanthi jawaban sing digawe perancis writer Marcel Proust (-). Marcel Proust katutup iki test ing pungkasan abad Xix, nalika piyambakipun isih taruna. Iki game inggris, gendakan bali kanggo ing paling saperangan saka taun iki dijenengi Sera. Iku kabeh sing ana ing album ing inggris saka dheweke kanca Antoinette, putri saka mangsa presiden Felix Faure, kang original title «Album kanggo Ngrekam Thugs, Raos, c» (album kanggo tetep pikirane, raos, lan sapiturute). Ing wektu iki, game iki genre ing vogue fashion asalé saka Inggris: pitakonan bisa mbukak sing raos lan usulan. Proust nyoba kanggo nindakake iku kaping pirang-pirang, tansah karo roh. Naskah asli kang jawaban tanggal, taun saka sawijining taun, ing wektu kang lilo tanpo pekso kanggo siji taun ing e resimen saka infantri kanggo Orleans, utawa sawetara wektu sawise, lan kanthi irah-irahan » Marcel Proust dening dhewe «. Ketemu dening André Berge, iku didol ing lelangan ing mei kanggo jumlah saka euros. Katelu questionnaire iki ditemokaké ing April dening pedagang buku ing paris kang wis ditampa dening individu. Iku didhedhes dening profesor Jean-Yves Pillowcase. Proust nanggapi ing juni, ing umur limalas taun. Inang televisi Bernard Poros, ningali kesempatan kanggo writer kanggo mbukak loro aspèk karya lan saka pribadine kang, wis ngalami tradisional sawijining tamu kanggo versi dhewe asalé saka Proust questionnaire ing mburi nuduhake budaya duduh Kaldu. Inspirasi dening Bernard Poros, James Lipton, inang tv show Nang Aktor Studio, submits lintang-lintang ing layar amba versi amérika maneh dicocogake saka Proust questionnaire. Proust iki ora bola ing persis ing questionnaire asli inggris. Saliyane kanggo agensi, iku wis kapisah pitakonan, digatèkaké sawetara lan ditambahake liya-liyane,

About