submit


Bagean sing widening longkangan antarane wong-wong, negara, pulitik, agama, lan ing komunitas. Convening — November ing Carrousel du Louvre ing Paris, Prancis, Wanita s Forum Global Patemon bakal ngumpulake global pemimpin saka masyarakat lan ekonomi kanggo bridge divides lan pindhah menyang liyane klebu kemajuan kanggo kabeh djalmo manungso. Atraktif discounts, nganti, ing sawetara saka sudhut umum rego karcis ing kabeh AIR FRANCE, KLM lan kode-sambungan penerbangan donya. Please visit website acara utawa akses langsung liwat global rapat-rapat

About