submit


Nuduhake foto, video lan file (nganti Mb) ing Skype lan cepet golek isi sing dienggo bareng ing galeri saka obrolan. Nuduhake foto, video lan file (nganti Mb) ing Skype lan cepet golek isi sing dienggo bareng ing galeri saka obrolan. Karo Skype, sampeyan bisa kanthi gampang ngumpulake kanca-kanca, kulawarga, lan kolega ing panggonan sing padha kanggo ngrembug ajeg karo grup video panggilan kasedhiya kanggo kabeh gratis. Jupuk wektu larang regane saka Skype telpon karo tresna gedhe-gedhe utawa nyimpen patemon penting karo kolega. Telpon ing seluler lan landline telpon saka ngendi wae ing donya banget trep tarif thanks kanggo Skype. Njaluk search nomer telpon ing liyane negara utawa wilayah liyane, lan njawab telpon ing Skype. Ora telpon darurat karo Skype ora panggantos kanggo telpon lan ora bisa digunakake kanggo nelpon darurat layanan

About