Layanan»SMS obrolan»bakal ngidini sampeyan kanggo cepet golek partner kanggo komunikasi luwih liwat SMS.

Nalika sampeyan langganan, sampeyan bakal free kanggo ijol-ijolan pesen karo im kedhaftar, nggawe Chatting kamar utawa nggabungake ing gedhe-gedhe ana.

Komunikasi anonim, supaya ing free chatting ora wedi ngganggu telpon utawa Intrusive pesen ing mangsa.

Nomer telpon ora bakal dikenal, mulane, kanggo nyampekano informasi rahasia, sampeyan mung bisa kapilih yen sing dipengini.

Mateni layanan free, kabeh SMS lan WEB panjalukan sing ora daya

Nggunakake langganan diwenehake dening ragad langganan — sen dina.

layanan ora kasedhiya kanggo sambungan lan ditransfer menyang arsip.

Obrolan sing wis ana kanggo pelanggan liwat ngirim SMS menyang nomer

About