submit


Karo layanan «Chatting» kanggo golek kanca antarane liyane kedhaftar «SMS obrolan» malah luwih gampang lan luwih cepet. Nalika sampeyan langganan, sampeyan bakal free kanggo ijol-ijolan pesen karo im kedhaftar, nggawe Chatting kamar utawa nggabungake ing gedhe-gedhe ana.

Komunikasi anonim, supaya ing free chatting ora wedi ngganggu telpon utawa Intrusive pesen ing mangsa. Nomer telpon ora bakal dikenal, mulane, kanggo nyampekano informasi rahasia, sampeyan mung bisa kapilih yen sing dipengini.

Mateni layanan free, kabeh SMS lan WEB panjalukan sing ora daya. Nggunakake langganan diwenehake dening ragad langganan – 3 sen dina.

10.02.2014 layanan ora kasedhiya kanggo sambungan lan ditransfer menyang arsip.

Obrolan sing wis ana kanggo pelanggan liwat ngirim SMS menyang nomer 5309.

About