submit


Nalika interviewer panjenengan bakal wis ngandika saka wektu ing perusahaan, iku bakal ing roso kesengsem sing sampeyan lagi wong becik lan menarik! Akeh wong sing wedi pati kanggo ngrembug idea karo sing ora dingerteni, dening wedi saka bolongan ireng ing liyan wayahe. Ing gedhe kita kaluhuran, kita wis disiapake cilik iki guide kanggo mbantu ngerti. Kajaba iku, ngerti apa kanggo pirembagan bab karo cah wadon wigati nanging ora cekap: kita wis rampung karo artikel Sadurunge kita lunga sembarang luwih, tetep wonten ing pikiran sing sampeyan kudu supaya ing kabeh biaya kanggo tumindak obrolan ing wangun saka papriksan. Iku kesalahan banget umum minangka éling akeh kita. Ana cara liyane kanggo mimpin obrolan dening takon pitakonan lan sampeyan bisa nyoba Iki topik obrolan banget prasaja, minangka we are supaya rakulino kanggo ngomong bab iku ajeg. Sing iki kanggo kolega karya nalika bali saka vacation, kanggo wong siji meets dening kasempatan utawa kanca-kanca Ngerti sing sampeyan bisa banget uga nggunakake iki jenis topik obrolan sak patemon pisanan. Iki temtu bakal nggawa sampeyan nyedhaki liyane. Nanging, njupuk care ora kanggo njaluk macet ing subjek iki kanggo dawa banget, contone, sampeyan kudu tau ketemu cah wadon sing ora kaya kanggo lelungan? Kanggo sandi bagean, ora Malah yen dheweke wis tau wis kesempatan kanggo lelungan menyang topik, fokus, kudu, anggere sampeyan ngerti carane kanggo ngrembug karo akurasi. Ora perlu kanggo dhaptar kabeh negara sing saben sampeyan wis kesah kanggo nemokake siji ing umum. Sampeyan wis ing kasus iki akèh alangan kanggo mindhah nerusake, macet ing banget faktual, ora emosi digawe. Ing goal, nalika sampeyan nganggo kanggo wong saka laku, iku kanggo nggawe wong munggah kanggo emosi positif lan kasil sampeyan bisa pancing menyang iku: Milih kanggo pilihan saka planning trip bebarengan. Takon marang, contone, apa iku tas ransel utawa hotel kemewahan Yen wong bakal seneng trek ing Peru utawa minggu plesiran ing Maladewa. Idea kene kanggo nemokake subjek kang sampeyan duwe kapentingan umum ing urutan kanggo pindhah menyang obrolan ngendi loro interlocutors aran nyaman. Minangka Dale Carnegie l wis banget uga diterangno ing buku paling laris » carane kanggo nggawe kanca-kanca «, kanggo ngormati dening wong, sampeyan kudu ngerti kanggo pirembagan kanggo wong-wong mau bab apa padha kaya paling, sing ngomong kanggo awake dhewe, Nalika interlocutor wis ngandika saka wektu ing perusahaan, kang bakal duwe roso kesengsem sing sampeyan lagi wong becik lan menarik! Ngerti iki, kene sawetara tips kanggo sijine wong ing ease ing perusahaan panjenengan, lan duwe obrolan sing dheweke seneng: Nalika sampeyan sengaja arep kanggo menehi wong tembung, sampeyan bakal ngagengaken wong kanggo nganggo, lan iki wis bebas apa dheweke kepengin. Ing bab iki, mbukak-rampung pitakonan, sing ngomong, sing ora nanggapi karo » ya «utawa» ora » (ditutup pitakonan), ana gegaman sing perlu. Ing kontras kanggo ditutup pitakonan, ing ngendi iku sampeyan sing kemudi obrolan kanggo duwe akurat jawaban kanggo pitakonan sing takon, sing arep kanggo kene wong ninggalake lapangan free supaya iku unfolds, lan bisa kanggo seger maneh nalika sing arep. Query dening tuladha ing karep lan aktivitas sing iku kaleksanane sak wektu free, utawa topik sing kasengsem kanggo nemokake ing (jinis musik dheweke ngrungokake, dheweke olahraga, apa dheweke ora ing dina udan) Sajrone wacana iki saka obrolan, sampeyan setuju kanggo consciously ora kanggo pirembagan kakehan kanggo ngidini kanggo mbukak tanpa larangan. Supaya kanggo duwe obrolan penake, luwih seneng kanggo terus ing salah siji arah, sehat ing jawaban tinimbang saya kanggo ngganti subyek. Kanggo iki dadi ati-ati nalika ngomong dening esthi ngrungokake aktif. Supaya adoh, iki ora wektu kanggo ninggalake iku ing monologue tanpa mburi nalika sampeyan liyane utawa minangka sampeyan ogle Nalika dheweke ngomong, sinau akeh iku ing iku, iku faktual (apa dheweke seneng kanggo apa), kang cara saka pikiran (panemu) utawa prilaku sawijining (carane iku ditulis-t-iku nalika topik dheweke hasrat bab). Ngrungokake iki, sawetara iku bakal monggo sampeyan, kapentingan sampeyan, sampeyan takon tanpa mangu-mangu kadhangkala sampeyan ora bakal padha mratelakake panemume, utawa n ora kaya cara padha nindakake. Ing kasus iki: Maneh pawulangan sinau saka Dale Carnegie, yen sampeyan arep kanggo ngormati liyane, ora kanggo argue ora menehi sing mratelakake panemume beda saka dhewe. Sampeyan ana ing phase ngendi sampeyan are looking kanggo mbangun kapercayan ing ninggalake pirembagan, dheweke wis ora kepinginan kanggo ngrembug lan mratelakake panemume beda saka dhewe. Minangka sanadyan dheweke bakal ngomong soko babar blas palsu factum item, kajaba yen iku nyuwun sampeyan kanggo ndhedhes utawa konfirmasi jawaban, kowe tetep bener! Kita cenderung alam ndadekake kita nindakake ngelawan lan arep kanggo ngajari wong saka kawruh kita. Supaya adoh, kita bakal tau nggayuh tujuan kita ing pitakonan mratelakake panemume, kita interlocutor. Iki ora ateges arep transparent. Ing nalisir, duwe wis mirengke dawa, paling bocah-bocah wadon bakal weruh lan bakal katon kanggo sampeyan ngerti sing sing. Iku banjur wektu kanggo menehi wong kepingin kanggo ngerti liyane, Aja njaluk kula salah, iki ora amarga cah wadon ngasilake sampeyan pitakonan, sawise sampeyan wis mirengke kanggo sepuluh menit, dheweke kepengin kanggo ngerti saben rinci gesang panjenengan. Yen ing jawaban panjenengan, sampeyan ora bisa dijupuk manungsa waé cepet, sampeyan duwe kasempatan gedhe rusak iku. Supaya duwe jawaban short lan pituduh kanggo pitakonan utama dheweke bisa takon. Pitakonan «apa Sampeyan nindakake minangka bisa,» yen sampeyan insinyur teknisi ing produsèn saka bagean mechanical sing, antarane liyane iku, sadean kanggo Airbus, seneng njawab «aku nggawe kapal» ing maneh, luwih rincian lan sing ndadekake kurang ngimpi. Duwe supaya short anecdotes lan crita penake kanggo ngrungokake supaya dheweke bisa nyekel sak klebatan saka jenis saka wong sing. Duwe pitakonan babagan rekreasi contone, ngrembug output sing wis bubar rampung karo kanca-kanca lan crita sing teka ing dina sing, minangka yen padha ngomong kanggo gendakan tanggal dawa. Apa wae panjenengan passion, sampeyan bisa nggawe iku menarik ing mripate wong. Ing trick kanggo ngerti pirembagan Sinau kanggo pirembagan bab dhewe, iku, ndhuwur kabeh, sinau kanggo pitutur marang dhewe salient sawijining pengalaman, kanggo nggawe wong-wong mau macem. Sadurunge arep luwih, kita propose kanggo mirsani akeh conto sukses interaksi ing supaya kanggo sinau laku apik gambaran. A klasik kesalahan akeh wong arep kanggo tarik nyedhaki dening nitahaken saka comfort. Apa tegese dening comfort, iku bakal samesthine saka putri dheweke wuwus bab gesang dheweke nalika dheweke ora sampeyan mangerténi meh ora. Amarga iki, kabeh subjek sing banget pribadi, dibukak minangka bagéan saka obrolan, bakal supaya ing awal saka interaksi, contone, takon marang bab kang hubungan karo kulawarga, kang dheweke wis rembugan karo dheweke kanca-kanca, sing dheweke lunga kanggo ndeleng. Bakal ajeg perceived minangka gangguan ing urip pribadi yen sampeyan ora ngerti cukup Iki pitakonan angel amarga iku bakal gumantung akeh banget ing partner minangka uga minangka cara kang sampeyan pinanggih. Ing cilik saka patemon online, aku biasane seneng kanggo ketemu wong sadurunge sampeyan pindhah adoh banget ing zona comfort. Ing kasunyatan, bocah-bocah wadon ing umum duwe akeh kontak lan aku ora arep kanggo resiko rusak amarga saka lack saka kapentingan. Sawise patemon iku rampung, iku supaya beda. Ing cilik saka ing-wong patemon, iku bisa pindhah luwih cepet. Kanggo minangka akeh, ora nganggo saka kulawarga ing menit sing tindakake patemon, minangka akeh wong bakal gagal liwat kanggo topik obrolan banget pribadi kanggo dadi nyedhaki kanggo cah wadon, iku kebayar kanggo njaga jarak tinamtu, nunggu kanggo ngerti iku luwih apik. yen sampeyan arep kanggo please wong wadon, pirembagan kanggo dheweke bab soko fun! sing ketemu cah wadon dening kasempatan ing werna, ing partai utawa ing dating site, bab pisanan do kanggo kasil pass wektu penake bebarengan, iku kanggo nggawe rekonsiliasi saka wektu sing apik, lan sing assuming sing cah wadon sing mung ketemu iku hasrat babagan privasi: sampeyan bakal bisa kanggo melu ing migunani rembugan karo iku, yen sampeyan seneng iki jenis diskusi. Kanggo kabeh sing, minangka diterangno ing pérangan pisanan saka » apa kanggo pirembagan bab karo cah wadon «, ing awal saka interaksi, sampeyan kudu umume supaya tjara disagreement lan argue ing proses nalisir panemu saka interlocutor Ora banget akeh ing baris karo apa jenis ijol-ijolan pungkasan lan ora paling, topik iki ngirim arang emosi positif. Ing nalisir. Ing bab iki, sampeyan ora pengin dadi wong sing wis digawe dheweke sedih, upset amarga dheweke associates, rightly, iki negara emosi ing ngarsane. Iki caricature saka prabédan antarane otak lanang lan wadon otak, nggambaraké uga banget maksud kita: kita, men, uga lestarekake, ngrawat, apik tenan minangka kita sing, kita kabeh duwe kapentingan ing jinis, adoh saka kang dijarno. Lan ana kawirangan iki! Kanggo kabeh sing, kita kudu pisanan sanadyan bakal weruh sing saklawasé kabeh wong-wong sing uga. Banjur, elinga yen wanita ora duwe jender padha minangka kita. Ngerti iki, apa kowé ngerti apa topik iki bakal ora dadi paling apik ing orane tumrap sekolah awal saka pacelathon? Adoh banget akeh wong apa. Ing mengkono, page, sampeyan kowe mbedakake ora mayoritas saka wong lanang. Banjur sampeyan nyampur ing massa, mayoritas saka wektu, wis ora broached subyek karo nggoleki. Sampeyan, mulane, ora nilai ing mengkono.

About