Tip kanggo nyimpen Skype video

Hello, aku bakal kaya kanggo ngrekam video chats ing Skype, nanging aku ora ngerti carane kanggo nerusake. Aku ngerti carane kanggo ngrekam audio ing Skype, nanging aku ora ngerti carane kanggo pindhah karo video. Iku sing wong wis digawe pengalaman? Lunak apa sing menehi saran? Kabeh saran olèh Matur nuwun! Iolanthe Skype iku tanpa mangu alat komunikasi sing paling wiyar dipigunakaké kanggo njaga ing tutul karo wong-wong saka kabeh ndonya. Gampang kanggo nggunakake, anggere sambungan internet stabil karo kacepetan apik, bakal ora ana lag ing panggilan video. Ing drawback mung iki sing Skype ora, supaya kene cara kanggo ngrekam panggilan…