submit


‘Ilmu, agama lan satanism’ iki judhul video iki kanggo pisanan sawijining release. Aku wis dibusak sawetara sasi kepungkur! Aku mung re-edit kanggo mbusak gambar saka bumi globe. Saiki kita ngerti sing ing bumi punika warata lan sing NASA kita wis nangani iku wiwit, iku tugas saka everyone kanggo ngajari wong ing nangani ala, iki nyembah saka Lucifer! Kanggo wong sing wis ora mirsani, njupuk wektu iku njupuk kanggo ngerti iku please, iku penting kanggo kabèh djalmo manungso!

About