submit


Mycelium iku sawijining association hukum, poto-ngatur, ditempelake menyang fédération FFDN (federation saka panyedhiya layanan Internet association). Kita yahoo kanggo (re) cocok wong-wong mau bebarengan lan minangka akeh minangka bisa ing akses Internet, nanging uga fungsi lan sawijining nggunakake. Kita padha ora nindakake kabeh wektu, nanging kita melu ing acara umum (kalebu Attelais) utawa ngatur umum patemon titik. Iki wektu sing becik kanggo ketemu munggah karo kita, kita panggenan ing macem-macem online agendas (exosphere, agenda-free) uga ing kita dhewe tanggalan. Yen sampeyan arep kanggo njaluk melu ing association (malah menyang jurusan rodok kurang), sampeyan bisa hubungi kita, iku uga cocok kanggo nggabungake us salah siji ing a AG (yen sampeyan arep kanggo ndeleng carane iku dadi, utawa duwe soko kanggo kurban), utawa kanggo patemon salah siji saka kita kelompok-kelompok kerja.

About