Anyar laporan bakal presented kanggo pamaréntah perancis ing dina teka, lokal media laporan

Yen nggoleki wis telat, iku bisa tekan, ing laporan ngandika

Document bakal presented kanggo Schipper, Mentri Kehakiman Nicole Bello nang, lan Menteri Interior Gerard Colombo. Schipper pisanan disebut kanggo aturan ing oktober, matur sing jawatan werna ngirim dadi punishable offence. Ing -taun-lawas feminis apa rapet karo Presiden perancis Emmanuel Macron, sing sepisan ngandika sing jawatan bisa combated dening nggawe prasaja verbalization prosedur supaya ana respon langsung nalika iku ana. Ing -kaca laporan wis durung bisa digawe umum, lan iku ora cetho apa sawijining penulis netepake kang minangka conto saka seksual enyekan menyang wanita. Ouest-Prancis koran, kang weruh laporan, ngandika sing iki wong wadon, takon kanggo nomer telpon dheweke lan whistling ing dheweke bisa kabeh bakal punishable, minangka bakal nggawe sora ujar bab wong wadon s katon. Iki kabeh mengkono sadurunge ngala-ala lan seksual sergap, kang wis kaukum dening Code Penal, ngandika Erwin Balan semut, salah siji saka penulis konco laporan. Balan semut jelas sing ngukur sing perlu minangka ana isn t a pejabat polisi ing saben sudhut kanggo mungkasi saben majeng ring anak alit. Miturut Dhuwur Pbb kanggo Podo antarane Wanita lan wong-Wong, persen saka wanita pratelan padha wis kétoké kesel ing transportasi umum ing paling sapisan, karo persen saka wong-wong ditakokake kang luwih enom saka taun. Yen disetujoni, proposal bakal presented ing debat parlementer ing Majelis Nasional lan Senat mengko taun iki. Sadurunge nampa laporan, Schipper dituduhake dheweke ndukung malah kuwat ngukur, mulangi KABEL saluran warta sing nggoleki iku dicokot banget. Pangritik saka ngukur uga ngomong iku bisa uga ora pindhah adoh cukup lan uga dadi sejatine sifate simbolis. Stalkers ora ngenteni kanggo polisi pejabat kanggo ngganggu wong wadon, Anais Bordet, ngedegaken saka Mbayar Ta iranian singer sing with Facebook group, kang nampilake pepenget saka kétoké kesel wanita, marang L Orbs koran. Media prancis, nanging, wis ditakokake carane seksual enyekan bakal bisa dipisahake saka mentel. MEP Elise Angeles, liyane penulis saka laporan, wis dipuntudhuh saka vagueness dening njawab: Seduction kudu rampung ing hubungan saka podo lan ora dominasi. Sadurungé in January, Paris panguwasa announced langkah anyar kanggo nyegat jawatan ing transportasi umum. Penumpang ing tartamtu pengangkutan saiki duwe kasempatan kanggo mlumpat mati ing wayah wengi malah nalika kendaraan iku ora ing ditetepake mungkasi. Nalika kampanye marang jawatan seksual terus kanggo klumpukne jangkah tengen globe, akeh prancis selebriti wis rallied marang MeToo gerakan. Catherine Deneuve, Brigitte Bardot lan Laetitia Kelas ana ing antarane wong-wong sing ora nimbang piyambak dadi feminists lan ngomong sing flirting karo wong wadon iku ora nyerang

About