submit


Iku kang kula Suzan. Aku arep kanggo njupuk sing metu kanggo hangout. Night life. Lelungan Iku gumantung ing swasana ati Seneng saben kapindho urip. Aku kaya kanggo nonton film kaya mlaku-mlaku dhuwur cm aku duwe coklat peteng rambut jinis awak normal aku duwe pangertèn sing apik saka banyolan sandhangan seneng biasanipun saka hubungan nunggu reciprocity kanggo kula, dateng aku nglampahi wektu digunakake minangka artis»free-lance»aku dikenal artis lan aku nuduhake internasional aku normal lan prasaja wong, slim lan nggantheng, aku ora supaya modern nanging aku nyandhang account lan katresnan wangi lan bakal tansah

About